Dr. Oz: Cum te ajută oţetul de mere în ritualul de înfrumuseţare



3. Curăţă tenul de impurităţi şi-l face mai luminos


Este ingredientul cu efecte spectaculoase asupra pielii, susţine Dr. Oz. Foloseşte o cantitate mică de oţet de mere diluat cu apă pe o batistă curată pe care o poţi aplica pe faţă câteva minute. Va lăsa pielea catifelată, luminoasă, va absorbi excesul de sebum şi va atenua ridurile de expresie. Oţetul are rolul de restabili pH-ul natural al pielii, explică Dr. Oz.

De asemenea, aplică pe o dischetă oţet de mere diluat cu apă şi pune-o pe petele pigmentare sau coşuri pentru a le estompa.



4.Vindecă arsurile solare


Pune o ceaşcă cu oţet de mere în cada plină cu apă caldă, stai 10 minute să te relaxezi şi vei simţi efectul calmant. Dr. Oz susţine că oţetul de mere restabileşte pH-ul pielii şi grăbeşte vindecarea pielii arse de soare.


5. Albeşte dantura


Pune oteţ de mere pe deget şi masează dinţii care sunt pătaţi, recomandă Dr. Oz. Deoarece poate să aibă un efect negativ asupra smalţului, acest tratament trebuie efectuat ocazional, nicidecum zilnic. Pentru un efect mai blând poţi să amesteci o linguriţă de oţet de mere într-un pahar cu apă şi să clăteşti dantura, în loc de apă de gură.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod