Aparat de ras, cremă, epilator sau ceară: care este metoda mai potrivită pentru tine?

Vara se simte din ce în ce mai mult, iar vremea caldă înseamnă pantaloni scurți, fuste, rochii și multe alte piese vestimentare care ne expun pielea.
De aceea trebuie să ne pregătim din timp, în special pentru plajă sau piscină. Și, ca parte a acestui lucru, multe persoane aleg să îndepărteze părul în principal de pe picioare și axile. Cu toate acestea, există prea multe opțiuni pentru a o face și probabil nu știm care este cea mai bună pentru noi. Mai jos îți explicăm metodele, dar și pe care ar trebui să o alegi în funcție de obiectivul tău.

Dacă nu vrei să simți durere


Mulți asociază epilarea cu ceară cu durere și multora dintre noi ne este frică să ne epilăm cu ceară sau folosim un epilator electric din acest motiv. Din fericire pentru noi, există crema depilatoare și aparat de ras care să ne salveze. Cu toate acestea, nu este recomandat să folosești o cremă dacă pielea ta este foarte sensibilă, deoarece o poate irita.
De asemenea, dacă te hotărăști să folosești un aparat de ras, asigură-te că o faci cu răbdare pentru a evita tăieturile.

Dacă vrei să dureze


Nu vom avea întotdeauna timp să ne radem des, așa că, dacă vrei ca epilarea ta să reziste, ar trebui să folosești o metodă care să îndepărteze părul de la rădăcină. Deci, cele mai bune opțiuni ale tale vor fi să folosești un epilator electric sau ceară. Deși probabil veți simți puțină durere, vă asigurăm că atunci când veți vedea rezultatele, veți simți că a meritat. De asemenea, tehnologia avansează, iar acum există tot felul de epilatoare care sunt ceva mai blânde cu pielea.

Dacă vrei ceva rapid


Daca este vorba de a întreține epilarea cu ceară, aparatul de ras este ideal pentru tine. Cu epilatorul și ceara, firele de păr ar trebui să aibă o lungime minimă pentru a obține rezultate bune.
În timp ce cu cremă, deși nu necesită o lungime minimă, poate dura mai mult timp să funcționeze decât folosind un aparat de ras.

Dacă nu vrei să cheltuiești mult


Epilarea cu ceară se face cel mai bine într-un salon, deci costă mai mult decât alte metode. Pe termen scurt, crema și aparatul de ras sunt cele mai bune opțiuni de economisire. Totuși, crema, de multe ori, este bună doar pentru o singură aplicare, iar pentru un aparat de ras trebuie să cumperi lame noi sau, loțiuni și, poate, chiar să le înlocuiești cu totul. Deci epilatorul electric va fi cea mai bună opțiune pe termen lung. Trebuie să cumpărați aparatul o singură dată și vă puteți eplia de câte ori doriți.

Dacă doriți să epilați zonele complicate


Sunt momente când vrem să ne epilăm dincolo de picioare sau axile, în zone care pot fi zone sensibile. Deși epilatorul sau ceara ajunge în locuri mai dificile, probabil că vei simți mai multă durere decât de obicei.
Din acest motiv, îți recomandăm să folosești o cremă: trebuie doar să te asiguri că este indicată pentru zona pe care vrei să o epilezi. Și un aparat de ras este mai potrivit pentru aceste zone, dar trebuie să aveți grijă cum îl utilizați în așa fel încât să nu vă răniți.

Dacă ai părul des


Părul aspru și des poate fi mai dificil de îndepărtat, așa că în mod ideal ar trebui să folosiți o ceară sau un epilator electric. Cu aceste metode vei avea control atunci când îndepărtezi acele fire de păr de la rădăcină și le vei face mai ușor de gestionat în timp. Desigur, pentru persoanele care se confruntă și cu foliculită, cel mai bun este epilatorul IPL. Acesta vă poate ajuta să răriți și să subțiați firul de păr și poate fi o soluție pe termen lung.
Un epilator IPL nu este potrivit totuși pentru persoanele cu părul blond sau cu pielea bronzată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod