11 reguli de frumuseţe pe care ar trebui să le urmeze femeile de peste 25 de ani

Trebuie să începi să ai grijă de pielea ta când aceasta este încă fermă şi fresh. Urmează aceste reguli pentru a rămâne tânără cât mai mult timp!
Iată cum să îţi îngrijeşti piele după 25 de ani:

Păstrează ceea ce ai

Eşti încă tânără şi frumoasă şi nu ai nevoie de multe cosmetice pentru a avea un aspect sănătos. Obiectivul tău trebuie să fie acela de a păstra prospeţimea şi fermitatea pe care le ai deja. Întreabă-te dacă trebuie să păstrezi sau să schimbi anumite produse cosmetice din trusa ta, iar apoi va fi uşor să te decizi.

Nu ignora hidratarea

Hidratarea este foarte importantă şi trebuie să o faci 24 de ore din 24, de la interior la exterior. Primele schimbări legate de vârsta vizuală se datorează faptului că pielea îşi pierde din hidratare. Nu putem opri acest proces, dar îl putem încetini. Începe să utilizezi produse care conţin acid hialuronic şi alte componente hidratante.
De asemenea, ar trebui să ai mereu în geantă un produs pentru menţinerea echilibrului de apă în organism.

Nu te atinge

Frumuseţea ta luptă contra unor forţe puternice precum timpul, gravitatea, poluarea şi alţi factori externi negativi. Deci, de ce să complici lucrurile? Când a fost ultima dată când ţi-ai atins faţa, ţi-ai sprijinit bărbia în palmă, ţi-ai scărpinat nasul sau chiar ai dormit pe burtă? Şi înainte de a-ţi atinge faţa ai folosit smartphone-ul, un volan sau altceva?

Renunţă la acest obicei atunci când nu e necesar
Nu îţi freca ochii, nici chiar atunci când eşti curată pe mâini
Foloseşte feţe de pernă de mătase şi schimbă-le o dată sau de două ori pe săptămână
După spălarea feţei, tamponeaz-o delicat, nu freca
Ţine telefonul la distanţă de faţa ta
Orice procedură mecanică pe piele trebuie efectuată de un profesionist sau de tine, numai după consultarea unui dermatolog


Protejează-te de soare

Indiferent câte recomandări ar oferi specialiştii despre răul cauzat de bronz, mai există încă unii iubitori care sunt gata să îşi asume orice risc şi să încalce toate regulile. Între timp, spectrul de UVA, care pătrunde în straturi mai profunde ale pielii, în comparaţie cu UVB, poate subţia stratul dermic dacă pielea este expusă constant la soare.
Când derma se slăbeşte, stratul superior al pielii, numit epidermă, începe să se distrugă.

Aminteşte-ţi regula principală: odată ce umbra ta devine mai scurtă decât înălţimea ta, este un semnal că ar trebui să te ascunzi de soare
Asigură-te că alegi cele mai bune produse cosmetice pe care să le foloseşti înainte şi după plajă
Măreşte intensitatea procedurilor de hidratare
În cele din urmă, iubeşte culoarea naturală a pielii tale şi protejeaz-o cu ajutorul produselor de protecţie solară şi a pălăriilor de plajă

Renunţă la obiceiurile rele

Obiceiurile proaste sunt considerate aşa pentru că ne afectează sănătatea. Şi din moment ce pielea e sensibilă la orice funcţionare defectuoasă a corpului, înseamnă că aceste obiceiuri dăunează şi frumuseţii.

După vârsta de 25 de ani, devii o persoană care nu trebuie să îşi facă rău pentru a arăta mai bine. De aceea, ar trebui să te relaxezi şi să te concentrezi doar pe lucrurile care sunt bune.

Nu începe o viaţă nouă în fiecare zi de luni! Foarte mulţi dintre noi pot începe în forţă, însă sfârşesc revenind la vechile obiceiuri. Aceste încercări duc, de obicei, la eşecuri. De exemplu, dacă te-ai obişnuit să stai trează până târziu, dar doreşti să îţi normalizezi rutina de dormit, începe prin a merge la culcare la aceeaşi oră în fiecare seară. Chiar dacă te culci târziu, încearcă să respecţi ora. După ce te vei obişnui cu această disciplină, îţi va fi mult mai uşor să îţi reprogramezi mersul la somn cu o oră mai devreme.
Există numeroase alte astfel de tehnici, alege una care funcţionează pentru tine!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALAINDELON pe 10 Iul 2018, 17:11
    Sfaturi de la un barbat incredibil de bine conservat la 73 de ani ...

    1. Mananca numai si numai crud. CARNEA fripta pe gratar cu apa, in sange. OUALE crude, separat galbenusul si albusul cu pauze de doua ore intre ele. 2. NIMIC preparat, indiferent de caliatatea "CHEF-ului" ... 3. NU fuma. 4. NU bea alcool in general - prea des - si bere in special. 5. NU consuma paine si in special NU o asocia cu nimic ... Daca totusi o consumi, fara "goala" si cu putina apa, ceai, cafea. Curatza intestinele ... 6. Fa Sport, si CARDIO si GREU cu instalatie de forta. 7. Fa SEX zilnic, in schimb mult ... 2 - 3 ORE ar fi un quantum potrivit. Dar, nimic nu interzice a fi depasit ... In loc de "socializare" ... Astea sunt valabile pentru TOTI Indivizii Umani, deci SI pentru Femei, si pentru Barbati.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod