George Clooney, internat în spital după un accident auto

Actorul american în vârstă de 57 de ani a intrat cu scuterul într-o maşină. Accidentul a avut loc în Sardinia.

Presa italiană relatează că George Clooney a suferit marţi un accident rutier, scuterul pe care îl conducea pe o şosea din Sardinia intrând în coliziune cu o maşină. Starul mergea cu scuterul în Costa Corallina, Puntaldia, din Sardinia (Italia), iar după impact actorul a fost rănit, relatează postul de televiziune TGR Rai Sardegna.

O primă imagine publicată de La Nuova arată un scuter oprit în mijlocul drumului şi maşina implicată în accident. Automobilul are parbrizul spart în dreptul şoferului după ce Clooney a fost lovit, relatează Daily Mail.

Pe şosea se mai vede un extinctor, dar nicio persoană nu apare în cadru.

Ulterior, au apărut mai multe imagini de la locul accidentului, dar şi de la spitalul în care a fost dus actorul.

Presa italiană informează că starul mergea la filmări când motocicleta sa a fost lovită de o maşină. Şoferul automobilului i-a acordat primul ajutor actorului, până la sosirea unei ambulanţe.



Actorul a fost examinat de medici, care au constatat că acesta a suferit un traumatism uşor la bazin şi că are mai multe contuzii la un genunchi şi un braţ. 



Potrivit site-ului citat de ziarul britanic, actorul american a fost năucit de forţa impactului şi a fost transportat la secţia de urgenţe a spitalului local Ioan Paul al II-lea, dar starea lui este bună şi nu are răni serioase.

Soţia lui Clooney, avocata Amal Clooney, a venit imediat la spital.

George Clooney şi soţia lui îşi petrec vara în Sardinia, unde actorul filmează pentru un nou serial, "Catch 22". Înainte de a ajunge în sudul Italiei, cuplul a călătorit prin mai multe ţări europene alături de părinţii starului, Nina şi Nick Clooney, şi de mama lui Amal, Baria Alamuddin.

Potrivit unor surse citate de presa italiană, Clooney a închiriat o vilă cu două etaje de la Ezio Maria Simonelli, un apropiat al fostului premier italian Silvio Berlusconi.



În 2015, George Clooney a fost implicat într-un accident uşor de automobil, produs la New York. Clooney şi socrul său, Ramzi Alamuddin, se întorceau acasă după o petrecere organizată pentru a sărbători ziua de naştere a surorii lui Amal Clooney, Tala. Maşina în care se aflau a fost implicată într-o coliziune uşoară care s-a produs pe bulevardul Park Avenue din New York, dar actorul şi socrul lui au scăpat însă nevătămaţi din acest accident.


Foto: Daily Mail, Hepta

10 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod