Noutati pentru plaja

Esti pregatita pentru o vara plina de caldura si de distractie. Insa nu uita ca, atunci cand mergi la plaja, frumusetea ta are nevoie de "sustinere". Iti prezentam cele mai noi produse...

Esti pregatita pentru o vara plina de caldura si de distractie. Insa nu uita ca, atunci cand mergi la plaja, frumusetea ta are nevoie de "sustinere". Iti prezentam cele mai noi produse special concepute pentru a te proteja de razele nocive ale soarelui si pentru a-ti face vacanta si mai frumoasa, scutindu-te de griji.

Ai mereu in vedere alegerea unor produse de calitate, care te ajuta sa fii in plina forma si, cel mai important, sanatoasa. Desi ne dorim o piele aramie si rasfatata de razele soarelui, opteaza pentru un bronz... sanatos. Protejeaza-ti pielea de efectele radiatiilor solare, care iti pot pune in pericol sanatatea. Fii atenta cu produsele pe care le alegi, pentru ca ele pot face diferenta. Iata propunerile noastre: 

 

 

Wella Lifetex Sun Color Preserve


Wella Professionals are pentru tine o noutate de ultima ora: Crema Lifetex Sun Color Preserve. Un tratament leave-in pentru par, care protejeaza firele impotriva radiatiilor UV si impiedica estomparea culorii.

"Noul produs are la baza complexul Sun Protection cu ulei de macadamia, o adevarata minune pentru par, in timpul verii.", considera Costel Ilie, unul dintre cei mai reputati stilisti Wella Professionals. "Aceasta crema se aplica pe parul umed si nu se clateste.", adauga Costel. Ofera-i parului tau protectia de care are nevoie cu un produs de calitate, pe care il poti gasi in magazine la pretul de 46 de lei.

Crema hidratanta cu SPF 50 din gama Sun Care Gigi Cosmetics


Aceasta crema hidratanta pentru fata si gat, cu SPF 50, este special conceputa pentru tenurile foarte sensibile, avand o formula hipoalergica si non-iritanta.

Produsul contine vitamina E si agenti de hidratare de ultima generatie (Acid hialuronic, Squalene). Datorita barierei pe care o creeaza impotriva radiatiilor solare nocive si efectelor radicalilor liberi, acest produs "lupta" impotriva aparitiei premature a ridurilor si a petelor solare.

Produsul este ideal pentru a fi folosit inainte de expunerea la razele solare. Mai mult decat atat, formula sa este ideala si pentru copii. Crema este foarte usor absorbita de piele si poate fi folosita si ca baza pentru machiaj. Acest produs poate fi cumparat din magazinele de specialitate, la pretul de 114.06 lei.

SP SUN Wella


Stiai ca in timp ce savurezi intalnirea cu soarele, acesta iti poate distruge parul? Ei bine, da! Prietenul care iti bronzeaza atat de frumos pielea, iti ataca in tacere podoaba capilara. Cu toate acestea, System Professional a gasit solutia si te indeamna sa te bucuri din plin de dezmierdarea soarelui, daca ai la indemana noua gama SP SUN, care iti rasfata si iti apara parul.

SP SUN inseamna doua linii de produse: Sunshine - pentru protectie si Sunset - pentru refacere. Produsele Sunshine - Anti-Ray Lotion SPF 15 (Protectie pentru par si piele) si Colorsafe Fluid (Protectie si Reparare) contin Formula SunScreen (ecran protector de soare) care protejeaza firul de par, are grija de intensitatea culorii, conferindu-i stabilitate si stralucire.

Pe de alta parte, produsele din linia Sunset contin Formula After SunBuilder, care patrunde in firul de par, pe care il repara si ii stabilizeaza structura. Ai la dispozitie Refresh Shampoo, Express Cream, Reinforce Mousse. Produsele se gasesc la preturile: Refresh Shampoo - 53 de lei si Moist In Elixir - 61 de lei.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • katya09 pe 1 Iul 2009, 13:44
    produse pentru protectie solara

    Le recomand cu incredere pe cele de la Gerocossen. Si eu le folosesc de ani buni si nu am avut probleme. La inceput am luat un ulei cu SPF 12, apoi am ramas la o emulsie cu SPF 25, pentru ca am pielea mai sensibila. Sunt produse foarte bune la preturi rezonabile.

    0
    0

  • doina pe 17 Iun 2008, 19:17
    produse cu protectie solara

    Ma preocupa aceste produse deoarece voi pleca in concediu in curand,chiar am studiat piata,are dreptate Nico,unele sunt ft. scumpe.Am gasit gama Gerocosen,fara conservanti si cu protectie pana la 50,la pret destul de bun. mai sunt si cele de la Gerovital...

    0
    0

  • nico pe 16 Iun 2008, 15:29
    creme cu protectie solara...

    Din pacate, aceste creme nu sunt accesibile marii majoritati.Ce vor face femeile care nu isi pot permite aceste produse? Avem produse romanesti de foarte buna calitate, de ce nu sunt promovate? Pe acestea si le-ar permite orice femeie din Romania!

    0
    0

  • AaLsMeeRa pe 16 Iun 2008, 14:12
    ...mdam..

    ..un articol..inutil...nu faceti decat reclama.. nu mai aveti despre ce sa scrieti..???

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod