Noutati pentru plaja


Spray Easy Smooth Strong de la Londa Professional


In concediu, dupa o zi intreaga de stat la plaja si de balacit in mare, vrei sa te distrezi toata noaptea si sa arati extraordinar. Dar pentru ca nu ai prea mult timp de irosit in fata oglinzii, iti prezentam Spray Easy Smooth Strong de la Londa Professional, un produs care te ajuta sa iti indrepti parul rapid si usor.

Acest spray este ideal pentru indreptarea parului. Ofera o fixare puternica, fiind capabil sa intinda buclele pana la urmatorul spalat. Easy Smooth Strong este eficient si in cazul umiditatii crescute a aerului. Datorita filtrelor UV si al vitaminei B5, are un efect static. Il poti cumpara din magazinele de specialitate, la pretul de 35 de lei.

Pudra pentru bronzare cu ulei monoi de la Korres Natural Products


O pudra catifelata, colorata, care ofera tenului un aspect bronzat natural. Formula acesteia permite o colorare graduala - aplicatiile suplimentare creeaza un efect "mai inchis" si un rezultat uniform, fara defecte. Nuanta Sunglow Light este ideala pentru tenul cu tonuri deschise si, in special, pentru persoanele care nu s-au expus la soare, iar Sunglow Warm este potrivit pentru un aspect mai bronzat. Uleiul monoi hidrateaza si hraneste tenul.

O pudra care pastreaza in ea secretul vechi de sute de ani al frumusetii femeilor din Tahiti: uleiul monoi, produs prin imbibarea parfumatelor flori de Tiara in ulei pur de nuca de cocos. Un amestec unic, ce iti confera hidratare in profunzime, amana formarea ridurilor si te protejeaza impotriva razelor UV.

Cele doua nuante, Sunglow Light si Sunglow Warm, sunt disponibile in magazinele de specialitate, la pretul de 80 de lei per produs.

Summer Skin de la Gerocossen


In cazul in care, din diferite motive, nu iti poti petrece vacanta de vara pe malul marii, dar iti doresti foarte mult un bronz superb, Gerocossen te ajuta sa il obtii foarte usor. Noul produs Summer Skin Lapte de corp pentru bronzare progresiva coloreaza pielea treptat, conferindu-i un aspect de bronz natural.

Produsul este imbogatit cu uleiuri de avocado si de masline. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji pentru sanatatea pileii tale - datorita substantelor continute de Summer Skin Lapte de corp, care "lucreaza" in avantajul tau, pielea ta va fi ferma si catifelata.

Produsul poate fi folosit pe tot parcursul anului, oferindu-ti un bronz cu aspect natural si uniform. Efectul este rapid si sunt suficiente 3-4 zile pentru a te putea mandri cu o piele sanatoasa, bine hidratata, si cu cel mai uniform si seducator bronz pe care l-ai visat.

Produsul poate fi gasit in magazinele de specialitate in doua variante, pentru piele de culoare normala si pentru piele de culoare deschisa. Ambele sunt testate dermatologic si au un efect garantat.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • katya09 pe 1 Iul 2009, 13:44
    produse pentru protectie solara

    Le recomand cu incredere pe cele de la Gerocossen. Si eu le folosesc de ani buni si nu am avut probleme. La inceput am luat un ulei cu SPF 12, apoi am ramas la o emulsie cu SPF 25, pentru ca am pielea mai sensibila. Sunt produse foarte bune la preturi rezonabile.

    0
    0

  • doina pe 17 Iun 2008, 19:17
    produse cu protectie solara

    Ma preocupa aceste produse deoarece voi pleca in concediu in curand,chiar am studiat piata,are dreptate Nico,unele sunt ft. scumpe.Am gasit gama Gerocosen,fara conservanti si cu protectie pana la 50,la pret destul de bun. mai sunt si cele de la Gerovital...

    0
    0

  • nico pe 16 Iun 2008, 15:29
    creme cu protectie solara...

    Din pacate, aceste creme nu sunt accesibile marii majoritati.Ce vor face femeile care nu isi pot permite aceste produse? Avem produse romanesti de foarte buna calitate, de ce nu sunt promovate? Pe acestea si le-ar permite orice femeie din Romania!

    0
    0

  • AaLsMeeRa pe 16 Iun 2008, 14:12
    ...mdam..

    ..un articol..inutil...nu faceti decat reclama.. nu mai aveti despre ce sa scrieti..???

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod