Heidi Klum, de "n" ori mamica

Frumosul manechin a declarat, de curand, ca-si doreste multi copii. Fostul model Victoria Secret, care are deja trei copii - Henry, Johan si Leni - a spus unor prieteni ca nu are de gand sa se opreasca aici.

"Imi lipseste foarte mult sa simt cum este sa fiu parinte. Spun asta pentru ca eu am simtit acest lucru in momentul in care pustii mei au fost bebelusi. Odata ce cresc, uiti cum a fost cand au fost mici.", a precizat Heidi.

De asemenea, frumoasa in varsta de 34 de ani considera ca Seal este tatal primului ei copil, Leni, deoarece se poarta cu el ca si cum ar fi tatal sau biologic.
Se stie insa ca pustiul este rezultatul unei relatii pe care Heidi Klum a avut-o cu Flavio Briatore, cunoscut de fanii Formulei 1.

"Seal este tatal lui Leni. Sunt foarte fericita si norocoasa ca ne-am intalnit. Este cel mai bun prieten al meu. Intotdeauna imi deschide usa si ma lasa pe mine sa intru prima.", spune Klum, mai indragostita ca niciodata.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic
  • eva
    admin_eva pe 12 Iun 2008, 13:02
    Raspuns Eva.ro

    Multumim pentru observatie, informatia a fost corectata. Multumim pentru intelegere.

    0
    0

  • Alexuta pe 11 Iun 2008, 20:41
    Gresit

    Leni nu este cel de-al treilea copil al ei, ci primul. Dupa nasterea acesteia, Hedi l-a cunoscut pe Seal, s-a casatorit cu acesta si a nascut alti doi copii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod