Ghid de tendinte pentru primavara-vara

Haine: se poarta culorile tari, gen neon

Ai invatat cum sa te machiezi, stii si ce sa-ti faci la par, mai ramane sa-ti alegi vestimentatia. Am stat de vorba cu creatoarea de moda Wilhelmina Arz si iata ce am aflat:

Ce sa alegem ca sa fim la moda, in sezonul care vine?

Poti alege in continuare rochia, iti creeaza o silueta feminina, insa o feminitate lejera. In sensul ca nu avem doar acele rochii foarte fixe pe bust, sunt chiar largi, largi de sub bust sau XXL. Vei intalni foarte multe centuri pe sold, pentru ca se poarta talia marcata. Se poarta in continuare masculin. O sa gasim pantaloni, fie pantaloni in toata splendoarea lor, fie gen tigareta, salvari sau pantaloni cu vedere la glezna. De asemenea, exista o foarte mare libertate in a amesteca lucrurile. Se poarta imprimeurile de inspiratie etnica, africana sau India, insa toate acestea foarte stilizate, amestecate.

Ce culori sa alegem?

Se poarta neon, culorile de marcare (galben, portocaliu, verde) cu care ne place sa ne coloram documentele.

Uitandu-ma putin printre hainele alese pentru Daniela am vazut si o vesta?

Da, chiar si eu m-am imbracat cu o vesta masculina, exact ce spuneam mai sus. Produsele de tip androgin, despre care tot vorbim de cateva sezoane deja, merg in continuare. Este un accent bun care-ti transforma total silueta. De asemenea, vesta o poti folosi ca si accesoriu, ca si margele sau ca si geanta.

In trend: poseta – tolba

Daca tot a venit vorba despre accesorii, ce sa alegem la acest capitol?

Gentile pot fi in continuare mari dar, de ce nu, poti merge si pe unele mai mici ca dimensiuni. Asa cum probabil ca ai vazut, se poarta foarte mult acele tolbe, pe care le purtam foarte usor, intr-o parte.

Imaginati-va o astfel de poseta peste un salvar foarte colorat, si o bluza tip ie. Intotdeauna va fi bine si va fi foarte functionala.

Exista curele de talie. Asa cum spuneam si mai sus, talia este foarte evidentiata in sezonul urmator atat din croiala, dar si datorita diverselor modele de centuri la care poti apela.

In plus, tot la accesorii poti face combinatii cat mai diverse si mai indraznete. Se poarta accesorii opulente, pe modelul celor africane. Multe margele din lemn sau margele colorate sau cercei foarte mari. Este clar ca in sezonul urmator accentul se pune pe chip, pe partea de sus a trupului.

Iata care sunt parerile specialistilor. Sper ca iti este de ajutor acest articol si daca mai ai intrebari sau nelamuriri, te astept sa vorbim.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mari pe 11 Mar 2009, 01:04
    ghid de tend.....

    Doamne, dar femeia asta nu poate fi imbracata si mai frumos sau ii place nud?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod