Ghid de tendinte pentru primavara-vara

Par: se poarta bobul scurt

Esti in impas si nu stii ce coafura sa-ti alegi pentru sezonul care vine. Nu-ti mai place culoarea, dar iti este teama ca ai putea face o alegere gresita? Stilistul Bogdan Mirica iti va spune, in cele ce urmeaza, care sunt liniile dupa care trebuie sa mergi in perioada urmatoare.

Ce se poarta sezonul acesta?

Intodeauna se poarta frumosul. Mai important decat atat, din punctul meu de vedere, este ca look-ul tau trebuie sa reflecte starea ta de spirit. Poti sa te simti blonda sau poti sa te simti satena, depinde foarte mult de interiorul femeii, depinde de cum te simti tu. Daca te simti sexi, poti sa te faci roscata. Atunci cand alegi sa-ti schimbi culoarea parului sau tunsoarea este foarte importanta atitudinea pe care o ai in acel moment prin care treci.

Lung si buclat sau scurt?

Am fost la Londra, la Festival, si am vazut ca tendinta era de la bobul din sezonul trecut la un bob mai scurt. Daca vrem sa ne luam dupa trend, ne uitam putin la vedete si vedem ca Victoria Beckham s-a tuns mai scurt, Ryhanna mai scurt, deci cam astea ar fi tendintele.

Acum trebuie sa te gandesti foarte bine si sa nu te aliniezi strict acestor tendinte. Undeva in anii '20, '30, a fost o adevarata revolutie in care toate femeile au renuntat la parul lung. Atunci s-au iscat foarte multe probleme cu biserica si barbatii care nu intelegeau si nu erau de acord cu aceste tendinte, insa acum femeia este mai informata si poate sa-si aleaga.

Cat de important este stilistul?

Este foarte important. Stilistul trebuie sa fie un foarte bun psiholog care poate sa-ti scoata in evidenta sentimentele pe care le ai in momentul in care mergi la el. Eu am capatat putina experienta, ma uit in urma si le vad pe multe dintre clientele mele care, in trecut, erau blonde. Nu le-as mai face blonde niciodata si asta tocmai pentru ca nu se mai simt blonde. Si inca ceva, atunci cand vine vorba de schimbari, deciziile pe care le iei din scurt sunt cele mai bune. Deci, indrazneste sa-ti faci orice, numai sa simti ca vrei cu adevarat sa arati asa.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mari pe 11 Mar 2009, 01:04
    ghid de tend.....

    Doamne, dar femeia asta nu poate fi imbracata si mai frumos sau ii place nud?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod