Cum ar arăta 15 vedete dacă nu ar purta machiaj pe covorul roșu

Cele mai multe vedete apelează la serviciile unor makeup artiști de top înaintea apariției pe covorul roșu.
Nu este de mirare că arată de fiecare dată absolut impecabil și ne fascinează cu frumusețea lor. Dar cum ar arăta dacă ar păși pe covorul roșu fără pic de machiaj? În mod clar diferența ar fi una ca de la cer la pământ.

Cei de la Brightside au făcut un astfel de experiment, îndepărtând în Photoshop machiajul femeilor celebre care au participat la diferite evenimente pe covorul roșu. Multe dintre ele arată precum femeile obișnuite fără machiaj, fără acea strălucire specifică oferită de machiajul profesionist.

Citește și: De ce arată Alicia Keys impecabil fără machiaj. Trucurile ei pentru îngrijirea tenului


Există și în viața reală celebrități care au renunțat la machiaj. Una dintre ele este cântăreața Alicia Keys, care a decis să nu se mai machieze nici măcar atunci când participă la evenimentele pe covorul roșu.
Alicia a fost gazda premiilor Grammy câțiva ani la rând, pășind pe scena galei muzicale fără să poarte machiaj. Cu toate acestea, artista a arătat de fiecare dată impecabil.

Descoperă în galerie cum ar arăta 15 femei celebre dacă și-ar face apariția nemachiate pe covorul roșu.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod