De ce arată Alicia Keys impecabil fără machiaj: Trucurile ei pentru îngrijirea tenului

Alicia Keys este una dintre puținele vedete care au renunțat la machiaj, optând pentru un look complet natural chiar și la evenimentele pe covorul roșu.
Cântăreața a fost gazda Premiilor Grammy în 2020 și a uimit prin frumusețea sa naturală și tenul impecabil, chiar și fără machiaj.

Din fericire, artista a dezvăluit care sunt trucurile sale de înfrumusețare și ce pași urmează pentru a-și menține pielea frumoasă și radiantă. Ea a lansat de curând propriul brand de produse cosmetice pentru îngrijirea tenului și a împărtășit într-un video pe YouTube ce rutină de frumusețe urmează cu strictețe.

Iată care sunt secretele ei pentru un ten perfect, chiar și fără machiaj:


Bea multă apă și se relaxează


La fel ca multe alte staruri, Alicia este convinsă că un consum adecvat de apă este un pas esențial pentru a avea o piele frumoasă. „Apa - acesta este secretul. Pare atât de simplu, dar este foarte important”, a spus ea. Cântăreața a mai dezvăluit că bea apă aromată cu fructe și creează o atmosferă relaxantă cu ajutorul lumânărilor parfumate pentru a reduce stresul.

Citește și: 
Actrița care nu îmbătrânește. Cum reușește Lucy Liu să aibă un ten perfect la 52 de ani


Folosește o rolă pentru masaj facial

Noua linie de înfrumusețare lansată recent de artistă include și unul dintre instrumentele sale favorite de înfrumusețare. Este vorba despre o rolă de masaj facial cu obsidian, despre care ea spune că o ajută să calmeze pielea iritată.
Îmi place să-l folosesc pe piele. Este minunat pentru pielea congestionată sau predispusă la congestionare, așa cum am eu și multe alte persoane. Relaxează fața, reduce tensiunea musculară și efectul de față umflată”, a declarat starul. Un alt truc este acela de a pune rola pe gheață înainte de a o folosi pentru a stimula și mai mult circulația sanguină, dezvăluie cântăreața.

Își curăță pielea în profunzime


Alicia își curăță tenul cu un prosop special pentru față înmuiat în apă caldă. Este doar primul pas în ritualul său de curățare a tenului, fiind urmat de spălarea feței cu o loțiune specială pentru purificare.

Folosește loțiune pentru spălarea tenului


Cântăreața acordă o atenție deosebită curățării pielii, astfel că după ștergerea tenului cu un prosop înmuiat în apă caldă, care deschide porii, folosește o loțiune pentru purificare din gama sa de produse cosmetice. 

Aplică o loțiune tonică


După curățarea pielii în profunzime, Alicia pulverizează pe ten loțiunea tonică Liv by Knutek Klar Toner.
„Este un pas terapeutic”, spune vedeta. Tonerul folosit de ea conține ulei esențial din arbore de ceai și miere, ce oferă proprietăți antifungice și antimicrobiene pentru a combate coșurile. Ea a mai dezvăluit că folosește degetele pentru a masa produsele cosmetice în piele. Mișcările de aplicare trebuie să fie întotdeauna de jos în sus, este de părere artista.

Tratează coșurile cu o loțiune pe bază de sulf


Vedeta a vorbit deschis despre lupta sa cu acneea, de care suferă încă din adolescneță. Un aliat în combaterea coșurilor este o loțiune cu sulf. „Pielea mea vrea să-mi facă probleme și mă confrunt cu coșurile, astfel că trebuie mereu să tratez această problemă”, explică ea. „Cu toții ne străduim să ne menținem tenul curat și sănătos, iar lupta cu acneea este o situație foarte cunoscută pentru mine. Trucul meu favorit este un produs numit The Advanced Blemish Lotion, pe bază de sulf”, adaugă vedeta.
Singul dezavantaj este acela că are un miros neplăcut, spune artista, care folosește un bețișor pentru urechi înmuiat în loțiune, pe care o aplică apoi local, pe coșuri.

Aplică întotdeauna cremă hidratantă


Ultimul pas în ritualul său de îngrijire este aplicarea unei creme hidratante. Ea folosește produse pe bază de miere, un ingredient humectant, care atrage apa în piele și o ajută astfel să se mențină suplă și hidratată. De asemenea, mierea are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii, contribuind la combaterea acneei.

Folosește cu regularitate măști faciale


Tratamentele speciale, așa cum sunt măștile, sunt excelente pentru a oferi tenului un plus de nutrienți și ingrediente active benefice. Alicia a declarat că folosește cu regularitate masca cu miere Harmony Mask din gama sa de cosmetice, care conține miere de Manuka și extract din lemn de santal. „Detoxifică, echilibrează și hrănește pielea”, declară vedeta.
Ea a mai spus că apelează la tratamente intensive atunci când pielea ei „nu cooperează” și se confruntă cu diverse probleme și imperfecțiuni.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod