Tatuajele pictură. 34 de modele care par desprinse dintr-un basm

Chen Jie este o artistă în tatuaje din China și fondatoarea atelierului Newtattoo Studio.
A devenit extrem de populară pe Instagram datorită frumuseții captivante a tatuajelor sale care arată ca o pictură în acuarelă. Artista a atras mulți clienți din străinătate în țara natală datorită stilului său unic. Își conduce propria afacere cu măiestrie, transformând trupurile în pânze vii.

Chen Jie își amintește ziua în care a văzut un tatuaj care a convins-o să intre ​​în lumea artei corporale. Artista a văzut într-o revistă un tatuaj pe brațul Angelinei Jolie.
Mai târziu s-a inspirat și mai mult de la un artist care a învățat-o complexitățile tatuajului și, în cele din urmă, în 2004, s-a hotărât să-și dedice viața acestei arte.

Chen Jie a fost suficient de curajoasă pentru a încerca acest stil provocator de acuarelă


Când a simțit că stăpânește tehnicile tatuării, și-a dat seama că nimeni din China nu face tatuaje în stil acuarelă. Pictura chineză o fascina și a decis să încerce să stăpânească și acest stil de pictură pe corpurile umane.
Mai târziu a devenit faimoasă pentru asta.

Pictura pe piele s-a dovedit a fi aproape la fel ca pictura pe hârtie


În timp ce vorbește despre stilul ei, Chen Jie dezvăluie că a face desene de tip acuarelă pe corp și pe hârtie este în esență același lucru. Pe hârtie, trebuie să diluezi cerneala pentru a obține o nuanță mai deschisă, iar pe piele este exact la fel.

Vezi și: Tatuaje minimaliste realizate dintr-o singură linie continuă. 17 idei din care să te inspiri

Chen Jie a trebuit să depășească multe dificultăți în drumul ei spre succes


Când a început, tatuajele nu erau foarte populare.
De fapt, au existat multe prejudecăți cu privire la acest tip de artă și faptul că este femeie a îngreunat și mai tare lucrurile. Din fericire, de-a lungul anilor, stereotipurile au dispărut și acum artista chiar îi întâmpină pe părinții clienților ei care doresc să-și facă aceleași tatuaje.

Există multe povești ale clienților ei care au sensibilizat-o


Chen Jie a dezvăluit că mulți străini vin acum să-și facă tatuaje și că au mare încredere în ea și în talentul ei.
Munca ei îi trezește sentimente profunde, deoarece unii oameni care au pierdut pe cineva drag au venit pentru un design comemorativ care să le simbolizeze relația. Alții au vrut să-și amintească de un loc unde au stat mulți ani din viață. Poveștile oamenilor pe care îi tatuează o sensibilizează după fiecare vizită.

Sursă: brightside
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod