Cele mai bune parfumuri florale pentru primăvara și vara 2021

Motivul pentru care parfumurile florale sunt atât de populare este acela că pot fi clasice și extrem de variate în același timp, ceea ce înseamnă că oricine își poate găsi un parfum floral favorit.
Fie că preferi notele romantice de trandafiri și iasomie sau îți plac aromele proaspete de gardenia și flori de portocal, sigur vei găsi cel puțin un parfum floral de care să te îndrăgostești. Descoperă 10 parfumuri florale noi sau consacrate din care poți alege pentru primăvara și vara 2021:

Gucci Bloom 


Inspirat de o grădină cu tuberoze și iasomie, parfumul Bloom de la Gucci este ideal pentru primăvară.

Citește și: Cele mai scumpe parfumuri din lume


Valentino Voce Viva 


Acest parfum combină arome florale de gardenie și floare de portocal cu note proaspete de citrice și o bază lemnoasă cu arome de vanilie.

Miss Dior Blooming Bouquet Christian Dior



Cu un nume care se traduce prin „buchet înflorit”, este ușor de presupus că Miss Dior, un parfum consacrat, miroase precum un buchet de flori parfumate. Include arome de trandafir, bujor și mosc alb pentru a crea un parfum ușor și proaspăt.

Daisy Eau So Intense Marc Jacobs



Dacă îți este cunoscut clasicul Daisy creat de Marc Jacobs, cu arome fructate și florale, acum poți încerca și varianta intensă, care este ideală pentru serile de vară.

Tom Ford Rose Prick 



Două tipuri de trandafiri sunt incluse în acest parfum care este completat de patchouli și piper.
Sexy și surprinzător, acest parfum pe bază de trandafiri nu este în niciun caz unul de modă veche.

Flowerbomb Viktor&Rolf



Unul dintre cel mai bine vândute parfumuri din toate timpurile, Flowerbomb este un parfum floral dulce și condimentat ce include note de iasomie, floare de portocal, vanilie și patchouli.

Jake's House Henry Rose



Notele de mijloc formate din neroli, bujor și iasomie sunt cuprinse între note de vârf marine și o bază cu mosc. Acest parfum îți va crea senzația că stai la piscină într-o zi călduroasă de vară.

Versace Dylan Turquoise Pour Femme 



Acest parfum atinge delicat toate notele principale: citrice, fructate, florale și lemnoase.
Amintește de aromele dimineților la răsărit, fiind proaspăt și delicat.

Tiffany & Love



Proaspăt și ușor, acest parfum este ideal pentru primăvară și se potrivește oricui își dorește un parfum care nu este prea puternic sau prea intens.

Lancôme Idôle 



Un parfum floral care miroase curat și proaspăt datorită notelor fresh de bergamotă, pară, piper roz, iasomie, mosc alb și vanilie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod