Motivul pentru care ești nefericită, în funcție de zodia ta

Devenind conștiente de lucrurile care ne pot afecta bunăstarea și fericirea, putem simți că avem mai mult control asupra modului în care ne simțim. Deci, iată de ce ești nefericită, în funcție de zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești nefericită pentru că ești prea competitivă și croită spre obiectivele tale.

Este minunat să ai țeluri și visuri, dar ai tendința de a te dedica total acestora. Ești mereu în acțiune și nu te oprești niciun moment pentru a aprecia ceea ce ai realizat. Bucură-te de prezent și acest lucru îți va face succesul mai dulce.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te simți fericită pentru că ești blocată în rutină.

Pur și simplu nu ieși suficient, nu profiți de șanse și ai tendința de a face aceleași lucruri în mod repetat. Ieși din zona de confort și fă lucruri pe care în mod normal nu le-ai lua în considerare să le faco, atât timp cât sunt în regulă și nu rănesc pe nimeni. Vei fi surprinsă de cât de revigorată te vei simți atunci când te eliberezi de rutina ta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu te simți pe cât de fericită ai putea, deoarece ai tendința de a ignora lucrurile care au legătură cu sănătatea ta.

Este mai mult decât în regulă să mergi la specialiștii din domeniul medical și să primești ajutor atunci când ai probleme. Cel mai probabil, unele dintre ele nu vor dispărea pur și simplu. Când te simți bine în corpul și în mintea ta, starea ta de spirit se va îmbunătăți.
 

Citește și: Motivul pentru care relația ta nu funcționează, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vrei să fii fericită și veselă, dar te axezi prea mult pe eșecurile și relațiile din trecut pentru a te bucura de prezent sau pentru a merge mai departe.

A fi blocat în trecut te face să fii nefericită. Să îți amintești constant și să retrăiești momentele neplăcute din trecut nu îți va aduce fericirea. Lasă totul în urmă, exact asta trebuie să faci! Începe o viață nouă și te vei simți mult mai optimistă și mai fericită.

Leu(22 iulie - 22 august)

De cele mai multe ori te simți fericită, dar există și momente când ești singură și te năpădesc sentimente nu tocmai plăcute, iar nefericirea ți se dezvăluie.

Ai tendința de a exclude oamenii din viața ta atunci când nu ești în apele tale și tocmai atunci ar trebui să te deschizi în fața lor. Vorbește și eliberează-te de toate acele sentimente pe care le-ai ținut în tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Motivul pentru care nu ești atât de fericită pe cât ar trebui este locul tău de muncă.

Nu este suficient de stimulant sau de provocator pentru tine, dar nu renunți la el. Poate te gândești că dacă te complaci în această situație, lucrurile se vor îmbunătăți, dar probabil că asta nu se va întâmpla dacă nu schimbi tu ceva. Trebuie să riști și să-ți duci cariera la nivelul următor. Ți-ai făcut treaba, acum trebuie să mergi mai departe.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți pasă prea mult de ceea ce cred alții despre tine, de aceea ești nefericită.

Nu contează dacă ai un prieten sau zece dacă doar câtorva persoane le pasă cu adevărat de tine. Ai tendința de a analiza în exces conversațiile pe care le-ai avut și modurile în care ai acționat, găsind fiecare greșeală astfel. Oferă-ți o pauză! Nimeni nu este perfect, ce dacă unii oameni te judecă? Există alții care cred că ești uimitoare, nu uita asta!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când te simți nefericită, sentimentul este unul extrem de intens și este provocat de obicei de ceea ce nu ai, fie că este vorba de un fost iubit sau de un lucru material.

S-ar putea să nu ai cea mai luxoasă mașină sau cea mai scumpă casă, dar îți merge bine. Și, vei găsi la un moment dat pe cineva care să te iubească cu adevărat. Concentrează-te pe ceea ce ai pentru că știi că ai potențialul de a obține exact ceea ce îți dorești, dar nu deveni obsedată de asta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Poți fi fericită tot timpul, dar ai niște prieteni care îți aduc numai negativism în viața ta.

S-ar putea să nu fie evident, dar prietenii tăi sunt toxici prin complimentele lor false sau modurile subtile care te fac să te simți prost. Poți fi mai selectivă cu privire la oamenii din jurul tău, nu ai nevoie de nimeni care te trage în jos.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești prea implicată în muncă și te concentrezi prea mult pe crearea unui viitor financiar stabil, încât uiți să fii fericită.

Pierzi atâtea momente minunate și distractive, de care te-ai putea bucura chiar acum. Da, fă-ți planuri de viitor, dar nu uita de prezent! Mergi în vacanțe, fă ceea ce te pasionează și ceea ce te face să te simți mai fericită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești nefericită pentru că te concentrezi pe tot ceea ce este negativ.

Da, se întâmplă o mulțime de lucruri rele în lume și viața nu e deloc simplă sau perfectă, dar ai tendința de a te opri doar asupra lucrurilor care merg prost și care ar putea merge prost. Nu poți vedea fericirea care este fix în fața ta. Încearcă să te concentrezi asupra lucrurilor pozitive care se întâmplă în jurul tău și vei vedea că micile tale momente de fericire se vor înmulți.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești nefericită pentru că simți totul foarte intens și asimilezi suferința altora.

Nu poți vedea un câine vagabond fără să plângi și orice lucru rău despre cineva te poate face să te simți tristă zile întregi. Compasiunea și empatia sunt calități extraordinare, dar, pentru binele tău, trebuie să te întărești puțin. Nu te poate răni chiar orice, așa că trebuie să ai grijă să te protejezi. A avea o inimă mare este grozav, dar nu și atunci când te pune constant în pericol din punct de vedere emoțional.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod