motive pentru care nu mai crezi in relatia

5 motive pentru care nu mai crezi în relația în care ești implicată

Nu mai crezi în relația în care ești implicată și te întrebi care sunt motivele? Află acum răspunsul!

Ai pășit în relație plină de încredere, dar de-a lungul timpului ai început să te întrebi cum și de ce se întâmplă anumite lucruri? Faci tot posibilul pentru a crede din nou în în relația ta, dar fără niciun rezultat?

Dacă nu mai crezi în relația în care ești implicată, pot exista multe motive pentru care se întâmplă asta.

Deci, este foarte important pentru fericirea ta să conștientizezi acest lucru!

Iată 5 motive pentru care nu mai crezi în relația în care ești implicată:

 

 

1. Nu ești tratată bine


Pune-ți această întrebare: ești tratată bine în această relație?

Persoana de lângă tine se poartă bine cu tine? Ești sinceră cu tine? Te tratează cu respect? Te implică în activitățile care îi plac?

Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este nu, atunci cu siguranță nu ești tratată bine și nici nu vei fi. Și, faptul că nu ești tratată bine, te poate face să te simți nesigură cu privire la viitorul relației tale, mai ales dacă la început lucrurile au stat cu totul altfel, adică perfect.



Nu încerca să te hrănești din amintiri, vechile vremuri au dispărut și dacă acum nu ești tratată cu meriți, atunci e timpul să ieși din relație.

Să nu fii tratată bine în cuplu este un important semnal de alarmă care indică că relația nu este una sănătoasă.

2. Nu ești tu însăți


Fii sinceră cu tine însăți. Te simți în largul tău în relație și poți fi tu cu adevărat? Prietenii tăi spun că persoana care ești atunci când ești cu el e aceeași persoană ca de obicei?

Se întâmplă ca mulți oameni să se simtă nesiguri într-o relație din cauza faptului că nu pot fi ei înșiși, naturali și orginali. În schimb, s-au transformat în cu totul alte persoane, încercând să fie ceea ce vor partenerii lor.

Drept urmare, ei știu, în adâncul sufletului, că nu sunt ei înșiși și că partenerul lor iubește pe altcineva, de fapt.



Deci, întreabă-te dacă ești tu. Dacă nu, cel mai probabil nesiguranțele tale au legătură cu asta și este un semnal important de alarmă cum că relația ta ar putea eșua.

Poate te interesează și: 11 semne că nu te iubește, ci doar se folosește de tine

 

3. Ignori semnalele de alarmă


Știi când vezi ceva foarte clar, dar alegi să ignori pentru că pur și simplu nu îi poți face față?

Este ca atunci când știi că, dacă nu termini acel proiect, s-ar putea să fii concediată. Sau dacă nu-ți ceri scuze cuiva pentru că ai greșit, lucrurile se vor înrăutăți. Sau când știi că ai o factură restantă, dar o ascunzi astfel încât să nu trebuiască să te mai gândești la asta.

Toate aceste lucruri nu te vor ajuta să te simți mai bine în niciun caz și, de obicei, te vor face să capeți tot felul de nesiguranțe.



Același lucru se întâmplă și într-o relație. Ignorarea semnalelor că lucrurile nu stau bine în cuplu e ca și cum ți-ai semna sentința: relație eșuată.

4. Nu-ți asculți prietenii


Prietenii tăi îți spun lucruri pe care le ignori? Subliniază probleme pe care le remarcă în relația ta? Indică semnale de alarmă pe care tu nu le vezi? Te fac să simți că relația ta s-ar putea să nu fie la fel de bună pe cât ți-ai dori?

Indiferent cât de mult ai încerca să te convingi că relația ta este una sănătoasă, cuvintele prietenilor tăi îți vin mereu în minte, făcându-te să îți pui semne de întrebare și să te simți prost?

Deci, dacă prietenii tăi tot insistă pe această temă, cu siguranță e un steag roșu!

5. Viața ta nu mai e aceeași


Viața ta nu este cea care era înainte de această relație? Ai pierdut legătura cu unii dintre prietenii tăi? Viața ta profesională a avut de suferit?

Te-ai îngrășat sau ai slăbit? Ai probleme cu somnul? Viața ta a fost abandonată din cauza relației în care te afli?

Toate aceste schimbări te fac să te simți nesigură din cauza faptului că indică o relație nesănătoasă care te doboară.

Deci, dacă ai renunțat la viața ta din cauza acestei relații, fii atentă! 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod