Casatoriile secrete, un nou trend la Hollywood

Mariah Carey si Nick Cannon


Si lumea muzicala a fost lovita de "microbul" casatoriei. Cantareata Mariah Carey si Nick Cannon, rapper si actor, si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii discrete, ce a avut loc pe 30 aprilie 2008, la resedinta din Bahamas a solistei.

Nunta a reprezentat o noua surpriza, si asta deoarece relatia celor doi era abia la inceput - casatoria solistei cu rapper-ul a survenit la numai cateva saptamani de la inceperea propriu-zisa a povestii lor de dragoste.

Cu toate acestea, nimic nu poate stirbi fericirea cuplului. Potrivit afirmatiilor lui Carey, nunta pe plaja, in fata catorva prieteni si a membrilor familiei, "a fost foarte frumoasa si foarte... linistita". Artista a continuat: "Simtim cu adevarat ca suntem suflete-pereche.".

Iar demonstratiile de iubire nu se opresc aici: Mariah Carey si-a exprimat bucuria maritala tatuandu-si pe spate cuvintele "Mrs. Cannon" ("Doamna Cannon"), in timp ce sotul sau si-a tatuat pe umar numele vedetei, "Mariah".

Beyonce Knowles si Jay-Z


Beyonce si Jay-Z au format intotdeauna un cuplu frumos si... celebru. Cei doi s-au aflat mereu in atentia presei, desi niciunul dintre ei nu le-a oferit jurnalistilor detalii despre povestea de dragoste pe care o traiesc.

Mai mult decat atat, cantareata si mogulul industriei muzicale s-au casatorit, in secret, pe 4 aprilie 2008, in fata a 40 de invitati, insa au recunoscut public faptul ca sunt sot si sotie abia in noiembrie. Beyonce a precizat la momentul respectiv pentru publicatia "Essence": "Am stiut intotdeauna ca se va intampla acest lucru."

Gisele Bundchen si Tom Brady


Supermodelul Gisele Bundchen este, din 26 februarie 2009, o femeie la casa ei si traieste din plin experienta casniciei cu Tom Brady, starul fotbalului american.

Vedeta a declarat revistei "Harper's Bazaar": "Brady are inima curata.

Este foarte puternic, dedicat trup si suflet carierei si, in acelasi timp, atat de sensibil.".

Cei doi au avut parte de o ceremonie restransa, la o biserica catolica din Santa Monica, urmata de o mica petrecere la resedinta din Brentwood, California, a cuplului.


Un articol de Sabina Nicolae

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod