Casatoriile secrete, un nou trend la Hollywood

Salma Hayek si Francois-Henri Pinault


Iata o poveste de dragoste cu intorsaturi neasteptate. Dupa ce Hayek si miliardarul francez Pinault s-au despartit, in iulie 2008, cei doi au revenit la sentimente mai bune si au reluat legatura dupa cateva luni.

Si, surpriza, pe 14 februarie 2009, de Valentine's Day, si-au oficializat relatia la Primaria din Paris.

Fericitul eveniment a avut loc in prezenta a 12 invitati, printre care s-a numarat si fiica celor doi, Valentina Paloma, in varsta de 17 luni.

Unul dintre invitati le-a dezvaluit jurnalistilor de la "People" faptul ca "Mireasa a fost extrem de frumoasa. Chiar si atunci cand lacrimile de fericire ii curgeau pe obraji".

Mandy Moore si Ryan Adams


O alta nunta-surpriza la Hollywood a fost si cea a actritei si cantaretei Mandy Moore.

Vedeta si rockerul Ryan Adams s-au logodit in februarie, anul acesta, si, dupa numai o luna, si-au jurat credinta vesnica. Povestea de dragoste a celor doi a inceput in martie 2008.

Moore a precizat pentru editia din aprilie a revistei "Marie Claire" ca il iubeste la nebunie pe Adams: "Sunt indragostita de el pana peste urechi: de mintea lui, de pasiunea lui. Este un tip special si unic".

Actrita nu a fost niciodata incantata de nuntile mari, precizand: "Cred ca simt asta pentru ca, in filmele in care am jucat, am avut ocazia sa ma marit de cateva ori si cred ca mi-am scos din minte ideea de nunta cu multi invitati".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod