Casatoriile secrete, un nou trend la Hollywood

Suntem mereu cu ochii pe vedete, iar acestea nu inceteaza sa ne surprinda. Relatii de dragoste tumultuoase, pasiune, despartiri, casatorii secrete, toate par sa se intample numai la Hollywood. Iar in 2008 si inceputul lui 2009 multe dintre vedete au decis ca este timpul sa oficializeze relatiile mai mult sau mai putin indelungate pe care le aveau.

Suntem mereu cu ochii pe vedete, iar acestea nu inceteaza sa ne surprinda. Relatii de dragoste tumultuoase, pasiune, despartiri, casatorii secrete, toate par sa se intample numai la Hollywood.

Iar in 2008 si inceputul lui 2009 multe dintre vedete au decis ca este timpul sa oficializeze relatiile mai mult sau mai putin indelungate pe care le aveau.

Revista "People" iti dezvaluie mai multe detalii despre nuntile-surpriza de la Hollywood.

Jessica Alba si Cash Warren


Nunta celor doi a avut loc pe 19 mai 2008, in Beverly Hills, cu doar cateva saptamani inainte de aparitia pe lume a fetitei cuplului, Honor Marie.

Jessica Alba a spus "da" in fata ofiterului starii civile, imbracata intr-o rochie lunga, albastra. Desi mereu a visat ca va purta o rochie alba de mireasa, actrita a recunoscut ca viata iti rezerva surprize la care trebuie sa te adaptezi.

Alba a declarat pentru revista "People": "Cand eram mica, ma gandeam mereu ca nunta mea va fi ca in povestile cu printese. Insa viata aduce schimbari in fiecare zi, iar eu incerc sa ma adaptez din mers".

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds


Actrita Scarlett Johansson, una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, s-a logodit in mai si, de atunci, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Ryan Reynolds, colegul sau de breasla.

Mai mult decat atat, cei doi au decis ca este momentul sa isi uneasca destinele, astfel incat nunta a avut loc pe 27 septembrie anul trecut, iar fericitul eveniment nu a fost anuntat public.

Johansson a explicat motivele pentru care cuplul a preferat sa pastreze casatoria secreta: "Misiunea mea era sa am parte de un moment de intimitate si sa fac ceva doar pentru mine. Am fost fericita cu rezultatul obtinut".

Actrita a precizat, pentru revista "Cosmopolitan", faptul ca a te indragosti are o foarte mare legatura cu sincronizarea: "Nu ai intotdeauna norocul sa intalnesti persoana potrivita la momentul potrivit".

Locatia aleasa pentru nunta? O statiune retrasa si salbatica din insula Vancouver.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod