Arată ca o divă: 5 schimbări de look ca să începi anul super-sexy

La început de an, simţim o dorinţă nebună de a schimba tot felul de lucruri. Ne facem promisiuni, ne dorim să arătam mai bine şi de obicei începem cure de slăbire şi ne transformăm stilul de viaţă.
La început de an, simţim o dorinţă nebună de a schimba tot felul de lucruri. Ne facem promisiuni, ne dorim să arătam mai bine şi de obicei începem cure de slăbire şi ne transformăm stilul de viaţă.

Şi pentru că aspectul este cel care ne poate da încredere sau ne poate determina să ne simţim nu tocmai bine în propria piele, acum este momentul să faci câteva schimbări de look care să te transforme într-o divă. Iată care sunt:

Transformă-ţi părul

Oferă-i o tunsoare cu personalitate părului tău, investeşte în tratamente care să-i redea strălucirea şi alege o culoare care să te definească. Nu uita că este important să-l îngrijeşti tot timpul, iar dacă nu este tocmai în cea mai bună formă, e de preferat să-l scurtezi.

Sprâncene perfecte


Cu un program încărcat şi o viaţă agitată, cine mai are timp să-şi îngrijească corect şi să-şi penseze la timp sprâncenele? Dar detaliile sunt cele care transformă totul şi este valabil şi în cazul sprâncenelor tale. Mergi la un specialist în adevăratul sens al cuvântului pentru a-ţi determina forma sprâncenelor, care este extrem de importantă pentru definirea corectă a chipului tău.

Un zâmbet de vis


Frica de dentist, comoditatea şi fondurile insuficiente sunt cele trei cauze principale ale unei danturi cu probleme. Nu uita că orice stil vestimentar, machiaj sau accesorii ai alege, un zâmbet cu defecte poate ruina tot. Fă-ţi curaj şi mergi la dentist pentru a-ţi rezolva problemele.

Pe lângă cele estetice, problemele dentare netratate se agravează şi pot avea efecte serioase asupra sănătăţii tale. Prin urmare, investeşte într-un zâmbet perfect, pentru a fi ami frumoasă şi a avea mai multă încredere în tine.

Fă sport!


Cea mai simplă metodă care te înfrumuseţează, te face să te simţi bine şi să ai mai multă energie este mişcarea! Fă sport ca să ai un corp perfect tonifiat, să scapi de celulită şi de kilogramele în plus. Este foarte important să ai răbdare.

Cei mai mulţi dintre noi renunţă la mişcare după câteva şedinţe de exerciţii sau de sală pentru că rezultatele parcă nu se văd. Dar cheie succesului este să ai răbdare şi să perseverezi. În câteva luni, cu siguranţă vei fi transformată!

Schimbă-ţi garderoba


Nu trebuie neapărat să-ţi distrugi bugetul pentru asta. Cel mai mare paradox al femeilor este acela că nu au suficient spaţiu să-şi depoziteze hainele şi cu toate astea se vaită că nu au cu ce să se îmbrace... Dacă te recunoşti în descriere, propune-ţi să "purifici" garderoba.

Renunţă la hainele pe care nu le mai porţi, care nu-ţi mai vin sau care par demodate. Odată ce ai făcut asta, îţi va fi mai uşor să găseşti cu ce să te îmbraci dimineaţa şi să le şi asortezi cât mai bine. Hotărăşte-te apoi să-ţi cumperi numai haine care îţi plac la nebunie şi care îţi vin perfect, fără să faci compromisuri!
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alis pe 24 Oct 2012, 17:33
    timpul................

    ingrijirea nu insemna numai bani, insemna si timp, atunci cand muncesti 12 ore pe zi uneori poate si 14, cand te rogi de medicul stomatolog sa iti faca programare la 8 seara pentru a ajunge, cand te duci la pensat la seara la ora 9........... si cel mai dragut este cand nu ai timp nici sa-ti faci programari.......... acestea in linii mari, insa pe langa acestea cand mai citesti o carte? 10 min pe zi? sunt femei in Romania care muncesc mult si nu se bucura de mare lucru............... povestea aceea cu daca vrei iti faci timp NU ESTE VALABILA

    0
    0

  • Rux pe 13 Feb 2012, 14:12
    Evelor, hai sa fim feminine si la trup si la vorba !

    de ce una-doua se ajunge la jigniri? ce a spus cris e adevarat, e foarte greu cand nu ai bani. eu una personal incerc sa arat bine intotdeauna, desi am in total, fara nicio exagerare, cam 4-5 bluze cu maneca lunga si vreo 5 maieuri pt vara, nu glumesc. cu toate astea arat bine mereu si nu am fost niciodata mai prejos decat colegele mele (sunt din bucuresti, acum sunt la facultate si e diversitate, dar am terminat unul dintre cele mai bune colegii nationale din bucuresti, unde mai toti colegii mei eru foarte instariti). poti arata bine, te poti simti sexy, te poti ingriji si fara multi bani, dar adevarul este ca ei ajuta foarte mult. am invatat sa ma pensez frumos, colegele mele care mergeau la salon mereu ma intrebau unde merg sa-mi aranjez sprancenele asa frumos :)) , iar cu dintii am mari probleme dar macar nu se vede si n-am mai fost la dentist din clasa a8a :)))) macar fac sport zilnic la mine acasa si ma mentin in forma. oricum, orice femeie care se ingrijeste e frumoasa, chiar daca nu a inzestrat-o natura cu un chip superb. spor la frumusete, evelor! :*

    3
    0

  • BEBELUSHA pe 6 Ian 2012, 14:30
    Cris... in ce tara traiesti tu?

    Ok, suntem romani..Am inteles. 1-Invata gramatica limbii romane si cum sa te exprimi! 2-Pt a fi frumoasa nu e nevoie de zeci de mii de euro si sfaturile date mai sus sunt pt fiecare fata/femeie care vrea sa arate bine in orice moment al zilei...Nu ca toate fufele neingrijite care au un motiv serios sa nu se ingrijeasca: banii.... Urat!

    4
    0

  • FLORINA pe 5 Ian 2012, 23:35
    PT CRIS

    bine cris se vede ca traiesti in romania, abia ai bani de paine dar pentru net si critica ai toate mijloacele necesare!!! se vede ca traiesti in romania!!! ARTICOLUL ETE SUPERB !!! FELICITARI EVA!!!

    1
    2

  • ramona pe 4 Ian 2012, 10:13
    usor de scris .....

    cris ai spus bine bravo , dra carev a scris articolul poate ne invata si cum sa facem rost de bani pt o garderoba noua , ce zici dra ,te tine sa ne inveti ceva cu adevarat palpabil cu sfaturi aplicabile ? ar fi un bun articol , te ar aprecia toate femeile care intra pe acest site , poate iti facem si statuie ce zici ? ups am uitat traim in romania unde salariul minim e de 150 euro , vai de mama noastra ....

    5
    1

  • cris pe 4 Ian 2012, 01:18
    money

    pentru toate acestea iti trebuie banii, traim in Romania. Deabea iti ajung banii de paine, la asa ceva si sa visam e un lucru prea scump. Toate femeile vor sa fie frumoase, dar daca ar avea si cu ce sa se mentina....

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod