Afla mai multe despre Stilul Clasic!

Esti o persoana echilibrata, generoasa cu cei apropiati dar exigenta in alegerile facute. Iti place sa traiesti in armonie cu cei din jurul tau si esti atrasa de frumos, muzica buna si arta. Timpul liber il petreci cu prietenele tale intr-o cafenea, la un film romantic, iar vacanta ideala inseamna o noua capitala europeana? Esti interesata de tot ce este nou dar nu esti dispus sa faci compromisuri in ceea ce priveste calitatea. Atunci stilul tau este cel clasic, iar deodorantul cel mai potrivit ritmului tau de viata este cel care te protejeaza impotriva transpiratiei, ingrijindu-ti in acelasi timp pielea delicata a subratului.


Dove stie ca o femeie este mai frumoasa cand se ingrijeste si are incredere in ea. De aceea deodorantele Dove nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau de ingrijire zilnica. Cu formula speciala cu ¼ crema hidratanta si pH neutru iti ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei si ingrijesc delicat pielea de la subrat.

Pentru un plus de prospetime si incredere in tine, chiar si in zilele lungi si calduroase de vara, alege deodorantul Dove Original care iti asigura protectia de care ai nevoie pe parcursul intregii zile.
Vitaminele E si F ofera pielii tale o ingrijire delicata. In plus, te vei bucura de un parfum subtil si delicat pe parcursul intregii zile.

Oana Cuzino este ambasadoare Dove si sutine ritualul de ingrijire in 5 pasi. Nu uita sa folosesti deodorantul Dove cu ¼ creama hidratanta, dupa fiecare dus!
Acorda-ti ingrijirea delicata de care ai nevoie zi de zi. Cu Dove!

Si daca tot nu te-ai convins care deodorant se potriveste cel mai bine stilului tau, vino la Deo Fest si castiga premii pe stilul tau.
Cumpara orice produs din brandurile participante Rexona, Dove, AXE, Impulse si inscrie-te in tragerea la sorti pentru un bilet la unul din concertele Sting, Scorpions, Bon Jovi sau Best Fest. Am pregatit cate un bilet pentru tine si partenerul tau in functie de stilul vostru!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod