UltraSilencer: liniste, aer curat si relaxare

Dupa cum probabil ai ghicit din numele aparatului, UltraSilencer este aspiratorul cel mai silentios de pe piata. Dar e chiar mai mult decat atat. Nivelul de zgomot al noului aspirator de la Electrolux este de numai 68 de decibeli, ceea ce il face de 10 ori mai silentios decat media aspiratoarelor intalnite in gospodariile moderne.
Dupa cum probabil ai ghicit din numele aparatului, UltraSilencer este aspiratorul cel mai silentios de pe piata. Dar e chiar mai mult decat atat.

Nivelul de zgomot al noului aspirator de la Electrolux este de numai 68 de decibeli, ceea ce il face de 10 ori mai silentios decat media aspiratoarelor intalnite in gospodariile moderne. Asta inseamna ca poti sa vorbesti la telefon nestingherita sau sa asculti stirile in timp ce faci curatenie. In interiorul aparatului, motorul pluteste pentru a nu produce vibratii care sa-ti perturbe linistea, iar de la absorbtie si pana la evacuare, totul este proiectat ergonomic.

Daca esti pretentioasa la curatenie, vei fi foarte multumita de UltraSilencer: datorita sistemului Silent Air Technology puterea de aspirare este foarte mare, iar duza AeroPro indeparteaza precis si rapid praful, scamele si murdaria de pe suprafete.
Curatenia nu mai necesita efort: peria dublu pivotanta iti permite sa atingi usor suprafete aflate in unghiuri care pana acum erau greu sau aproape imposibil de curatat.

Avantajele lui UltraSilencer nu se opresc aici: pentru ca aerul din casa ta sa fie cat mai curat, aparatul este perfect etans de la duza de absorbtie si pana la evacuare, retinand praful si impuritatile. Inainte de evacuare, aerul trece printr-un filtru HEPA care il purifica pana la 99,95%, facandu-l astfel chiar mai curat decat cel aspirat.


Cu un ajutor atat de eficient la curatenie, cu aerul curat pe care il lasa, cu absenta zgomotului care iti permite sa asculti in surdina o nocturna de Chopin, UltraSilencer iti ofera mai mult decat iti poate oferi orice alt aspirator: iti ofera relaxare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod