7 secrete ca să fii mai atrăgătoare în ochii iubitului tău

Ţi-e teamă că iubitul tău s-a obişnuit cu tine şi nu te mai consideră la fel de atrăgătoare ca la început? Porneşte atunci un plan de recuperare a sex-appeal-ului pierdut, apelând la câteva mici artificii care te transformă într-o femeie supersexy peste noapte!
Ţi-e teamă că iubitul tău s-a obişnuit cu tine şi nu te mai consideră la fel de atrăgătoare ca la început? Porneşte atunci un plan de recuperare a sex-appeal-ului pierdut, apelând la câteva mici artificii care te transformă într-o femeie supersexy peste noapte!

Tot ce trebuie să faci e să scapi de kilogramele în plus, să-ţi accentuezi frumuseţea naturală şi să înveţi cum să emani senzualitate prin corp şi atitudine!

Primul pas: Arde calorii cu trucuri sexy, care cresc atracţia în cuplu!

1. Fă-i sex oral timp de un sfert de oră şi scapi de 50 de calorii

Nu e niciun secret că bărbaţii adoră sexul oral. Pentru ei stimularea vizuală este foarte incitantă. Să te vadă în acţiune i se pare incredibil de sexy. Dar în plus, pe lângă faptul că-i încânţi privirea, află că şi slăbeşti. Într-un sfert de oră, arzi 50 de calorii, potrivit womansday.com! "Dacă faci câteva flotari în timp ce-i faci sex oral arzi, în plus, 71 de calorii!", precizează sexologul Jaiya Kinzbach.

2.
Atr
ăgătoare pentru iubit: Invită-l pe iubitul tău la dans

Dansul provoacă eliberarea de endorfine care vă oferă o stare de bine. Un dans sexy în doi în mod clar sporeşte atracţia în cuplu datorită coctailului de hormoni! Poţi să-i propui iubitului tău să mergeţi la un curs de dans, care vă solicită mai mult fizic. Veţi arde în jur de 200 de calorii într-o oră! Iar ca bonus află că dansul care împlică mişcarea coapselor te ajută să te exciţi şi lubrifiezi mai uşor, deci merită practicat şi sub formă de preludiu, potrivit sexologului Barbara Bartlik. Văzându-te atât de incitată, iubitul tău se va topi şi mai mult după tine!

3. Tachinează-l cu un preludiu lung

Un preludiu incitant care include săruturi, mângâieri, gemete şi schimbări de poziţie te ajută să slăbeşti. Mai exact, arzi 238 de calorii în 30 de minute, precizează psihoterapeutul Gilda Carle.
"Trebuie să păstrezi hainele pe tine. Astfel, creşte puterea de anticipare şi, implicit, frecvenţa bătăilor inimii, deci arzi mai multe calorii", adaugă Carle.

Al doilea pas: Adoptă atitudinea şi postura corpului de femeie fatală!

4. Limbajul non-verbal schimbă percepţia iubitului tău despre tine

Gesturile tale, precum şi postura corpului ar trebui să-i indice iubitului tău că ai încredere în forţele tale. În plus, o doză de senzualitate nu strică niciodată.

Specialiştii te sfătuiesc să adopţi o poziţie cu spatele drept şi o privire printre gene, iscoditoare! În plus, adaptează limbajul tău non-verbal în funcţie de cel al iubitului tău. Orientează-ţi corpul către al lui şi imită-i ocazional gesturile pe care le face, dar în oglindă. Să nu zâmbeşti niciodată din complezenţă, pentru că la un nivel subconştient realizăm când un zâmbet este fals, iar persoana respectivă pare fadă în ochii noştri.
Un zâmbet sincer, în schimb, ne captează toată atenţia.

5. Atrăgătoare pentru iubit: Fii stăpână pe tine şi dă glas dorinţelor tale

Orice bărbat adoră o femeie care ştie ce  vrea. Aşa că nu mai încerca să-i ghiceşti tu lui dorinţele! Atitudinea pasivă şi servilă nu-l atrage deloc. Ca să pari mult mai sexy în ochii lui, arată-i că ştii ce vrei, fie că e vorba de cariera ta sau de preferinţele sexuale. Cu cât eşti mai sigură pe tine, cu atât pari mai matură şi capabilă de a lua decizii, ceea ce contează enorm pentru bărbaţi.

Al treilea pas: Evidenţiază-ţi frumuseţea naturală în două moduri fabuloase!

6. Ai grijă de podoaba ta capilară

Ştii ce le sare în ochi bărbaţilor, înainte de sâni, fund sau picioare? Părul! 82% dintre bărbaţi spun că părul e principala armă de seducţie a unei femei, iar 60% dintre ei ar prefera o iubită cu un păr superb decât una cu sânii mari, potrivit unui studiu citat de yourtango.com.
Majoritatea bărbaţilor îşi îndreaptă privirea către o podoabă capilară strălucitoare, aşa că iată 6 trucuri naturale pentru un păr strălucitor. Click aici!

7. 
Atrăgătoare pentru iubit: Forma sprâncenelor îţi decide întreaga fizionomie

Sigur ai remarcat şi tu cât de mult poate schimba forma sprâncenelor fizionomia unei femei şi, implicit, gradul ei de atractivitate. Aşa că e important ca sprâncenele tale să te avantajeze. Click aici ca să descoperi cum să te pensezi şi să dai forma corectă sprâncenelor tale!
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 9 Iul 2012, 11:20
    hahahaha

    natalia irimia,esti varza ! un articol mai prost si mai amuzant n-am citit in viata mea !hahahaha

    2
    1

  • Marcela Dunovant pe 2 Iul 2012, 01:59
    Asa si apoi trebuie sa stau si in cap? Ok....

    Un video educational pt. flotarile mentionate mai sus gasesc undeva? Daca arzi sigur EXACT 71 de calorii poate mananc un mar (asa mai micutz) in ziua aia sa pot sa ard toate caloriile dupa! Cine scrie articolele astea??? Am ras bine, multumesc dar pana ce nu vad video educational imi e frica ca s-ar putea ca iubitul sa ramana fara obiectul necesar pt exercitiu daca urmez sfatul de mai sun. :)))

    1
    1

  • ellla di nou pe 30 Iun 2012, 12:41
    aoleu

    da, sigur, flotari in timp ce i-o....hai maaa, sunteti zdraveni???? o bataie cu pernele, niste sarutari fierbinti si e al tau

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod