Unghiile tirbușon, manichiura ciudată de care sigur nu ai auzit

Construcțiile pentru unghii din gel și acril au depășit de mult timp scopul pur practic. Specialiștii din întreaga lume se întrec în realizarea unor modele de unghii false cât mai complicate cu putință pentru a-și demonstra îndemânarea.
Astfel iau naștere manichiuri cel puțin bizare, care atrag atenția mai mult prin lipsa lor de logică decât prin frumusețe.

Un astfel de exemplu este manichiura spiralată, prezentată de curând de o reprezentantă a companiei Kira Sky Nail Products din Statele Unite.

Foarte asemănătoare cu dispozitivul metalic spiralat pentru scoaterea dopurilor de plută, acest tip de manichiură a primit fix denumirea de "manichiură tirbușon". Iar procesul prin care se realizează o astfel de manichiură este cât se poate de complicat.
În primă fază, manichiurista acoperă unghia naturală cu acril și formează un vârf ascuțit. Apoi lipește de vârful unghiei o bucată de pai pentru băut din plastic. În jurul paiul va crea construcția spiralată din acril cu glitter, folosind o pensulă subțire, pentru mai multă precizie. 

După ce forma este creată și s-a uscat complet, manichiurista aplică un strat protector de lac. Apoi paiul este îndepărtat cu o pensetă, iar forma spiralată este uniformizată cu o pilă electrică.
La final este aplicat un strat de lac albastru și sunt lipite câteva cristale. Rezultatul? Manichiura tirbușon!

Bineînțeles că este un look demonstrativ, care nu poate fi purtat în mod obișnuit. Arată ciudat și nu este deloc practic. Dar așa cum în lumea modei există categoria de creații "haute couture", de ce nu ar exista și în ceea ce privește manichiurile?

Descoperă în acest filmuleț cum a fost creată manichiura tirbușon:



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod