ulei de ricin

Uleiul de ricin chiar stimulează creșterea părului? Ce spun experții

Ani la rand, industria cosmetică a promovat beneficiile tuturor uleiurilor posibile. De cocos, de măsline, de chimen negru (preferatul lui Kim Kardashian), de jojoba și chiar pe cele esențiale, precum cel de rozmarin, lavanda și din lemn de cedru. Dar mai există un ulei despre care se spune că ajută mult părul să crească: uleiul de ricin.
Multa lume a obtinut rezultate bune dupa ce l-a folosit pentru cresterea sprancenelor, asa ca se pune intrebarea fireasca: n-ar putea fi eficient acest ulei si pentru cresterea parului?

Pentru a afla raspunsul, Byrdie a luat legatura cu doi experti: Rachel Nazarian, dermatolog la Schweiger Dermatology Group din New York, specializata in tratamente cosmetice, cancer de piele, dermatologie generala si operatii dermatologice, si Philip B, expert in ingrijirea parului si a scalpului, fondator al companiei de produse cosmetice Philip B Haircare.

Beneficiile uleiului de ricin


Bogat in nutrienti, acest ulei dens extras din semintele de ricin este utilizat in multe scopuri, de la cele medicale, farmaceutice si casnice, pana la ingrijirea pielii si la obtinerea de produse cosmetice, fiind apreciat pentru capacitatea sa de vindecare.

Uleiul de ricin are multe beneficii, printre care se numara intarirea firelor de par, stimularea cresterii firelor si hranirea scalpului uscat.
Desi uleiul in sine nu poate face parul sa creasca, este apreciat pentru ca transforma scalpul intr-un mediu sanatos care contribuie la cresterea parului. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod