Trucuri de frumusete testate

Trucuri de frumuseţe testate. Unele chiar funcţionează!

O bloggeriţă şi-a propus să testeze pe propria piele multe trucuri de frumuseţe care circulă pe internet. Vezi pe care merită să le reţii!
Pe internet circulă o mulţime de trucuri de frumuseţe, însă doar unele funcţionează cu adevărat. Vezi care sunt trucurile pe care merită să le încerci şi pe care să le ignori pe motiv că nu funcţionează:


Apa rece ajută la uscarea rapidă a ojei?

Probabil că ai mai auzit că acest truc funcţionează, însă nu este deloc adevărat. Dacă ţii unghiile sub apă rece, oja nu se va usca mai repede, astfel încât să previi o posibilă stricare a manichiurii.


Aburul face oja mată?

Acest truc funcţionează. Oja devine mată dacă ţii mâinile deasupra unei oale cu apă care fierbe.


Banda scotch pentru a trasa o linie perfectă cu tuşul

Ca să trasezi acele codiţe perfecte pentru alungirea ochilor ai nevoie de bandă scotch pe care să o lipeşti în colţul exterior al ochiului, uşor pe diagonală. Acest mic truc te va ajuta să trasezi codiţe simetrice şi chiar funcţionează de fiecare dată.


Trucul cu degetele care-ţi indică unde să foloseşti blush-ul

Este o soluţie foarte bună dacă nu ştii cu exactitate unde să aplici blush-ul. Pune degetele arătător şi cel mijlociu lângă nas, paralel.
Blush-ul se aplică imediat după linia degetului arătător, întinzându-l pe pomeţi către tâmple.


Ruj roşu plus iluminator pentru a ascunde cearcănele?

Un truc care miza pe aplicarea rujului roşu şi a iluminatorului pentru a ascunde cearcănele nu este unul tocmai eficient. Zona cearcănelor va fi înroşită de rujul roşu, iar iluminatorul nu reuşeşte să acopere pigmentul roşu, prin urmare mai bine uită de acest truc.


Rujul roşu în locul blush-ului?

Va funcţiona de minune dacă punctezi cu puţin ruj zona pomeţilor şi întinzi foarte bine culoarea. Este un truc practic care va funcţiona atunci când nu ai un blush la îndemână.


Mascara în locul tuşului?

Dacă tuşul tău este uscat şi nu se întinde bine poţi să foloseşti mascara pentru a trasa o linie perfectă deasupra genelor. Merge de minune ca soluţie salvatoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod