Trei fructe de vară ideale pentru măști cosmetice

Dacă vrei să încerci ceva nou, pe lângă tratamentele de înfrumusețare de la salon, ia în calcul să-ți prepari câteva măști cosmetice din fructe de vară.
Acestea sunt proaspete, au efect hidratant, revigorant sau împotriva îmbătrânirii premature a tenului. Dintre ele îți recomandăm pepenele roșu, caisele și zmeura.

Mască antirid din caise


În combinație cu alte ingrediente, caisele pot fi o excelentă opțiune pentru a combate ridurile. Încearcă un preparat cosmetic în care amesteci caise cu ulei de măsline și miere.

Ingrediente:

  •     2 sau 3 caise bine coapte
  •     o lingură de miere organică
  •     o lingură de ulei de măsline

Cum se prepară și se aplică:

Curăță coaja caiselor, scoate sâmburii și pune-le într-un bol sau în mixer.
Toarnă peste ele mierea și uleiul de măsline și amestecă până obții o pastă cremoasă. Aplic-o pe zonele cu riduri, atât de pe față, cât și de pe decolteu sau gât. Lasă să acționeze 15-20 de minute, apoi clătește cu apă rece din abundență. Fă acest tratament de două sau de trei ori pe săptămână!

Mască tonifiantă din pepene roșu


Pepenele roșu este cunoscut pentru proprietățile hidratante, tonice și astringente în industria frumuseții. Este atât de ușor de folosit, cu beneficii atât de mari, încât chiar trebuie să-l încerci.
Poți aplica pe tenul curat sucul proaspăt de pepene sau pur și simplu să iei o bucată rece și să o treci pe toată fața și pe gât și decolteu. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod