Tratamentul ciudat pentru unghii mai rezistente şi cuticule moi

După controversatul şampon pentru cai, un alt produs din farmaciile veterinare ar putea intra în ritualul nostru de beauty: crema pentru copitele cailor, a cărei formulă bogată în ingrediente emoliente şi biotină promite să întărească unghiile şi să menţină cuticulele moi şi catifelate.
Află cum acţionează acest produs şi ce beneficii ar putea aduce unghiilor tale!

Sceptică în privinţa folosirii unui produs destinat uzului veterinar pentru înfrumuseţare? Pasionatele de beauty de peste Ocean şi chiar vedete precum Khloe Kardashian adoră acest produs, pe care îl folosesc pentru a-şi fortifia unghiile afectate de construcţiile din acryl şi manichiurile semipermanente.

Lista de ingrediente a cremei pentru copitele cailor include biotină, uleiuri naturale (avocado, jojoba), propolis şi vitamine reparatoare, care previn şi tratează crăpăturile în care s-ar putea localiza infecţii.
În general, acestea sunt bine tolerate şi de organismul uman, însă anumite tipuri de unguent pentru copitele cailor pot conţine şi substanţe care îţi pot pune sănătatea în pericol. Gudronul, de exemplu, are proprietăţi antiseptice şi antiparazitare care protejează caii împotriva panariţiilor la nivelul copitelor, dar poate fi riscant pentru oameni într-o formulă care nu este destinată uzului cosmetic. Citeste continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod