Serul: produsul cosmetic pe care ar trebui să îl includeți în rutina dvs. de frumusețe înainte de a fi prea târziu

Serul Advanced Night Repair de la Estée Lauder a marcat un înainte și un după tratamentul de întinerire a pielii noastre. Compania a îmbunătățit în continuare formula produselor sale cosmetice numărul unu.
Rutina de frumusețe se schimbă în funcție de vârsta pielii noastre: vorbim despre curățare a tenului în adolescență, hidratare la vârsta de douăzeci de ani, anti-îmbătrânire de la treizeci de ani... și poate că acolo, în acele bariere de vârstă, se află problema. Cădem în eroarea de a folosi produse cosmetice specifice numai atunci când apare problema, în loc să ne anticipăm și să ne pregătim fața pentru schimbările pe care le vom experimenta.

Renunțarea la un anumit produs pare chiar tentantă când avem douăzeci de ani. Cine, de exemplu, are nevoie de un contur atunci când ne putem lăuda cu fermitate și singura problemă, în cel mai bun caz, sunt ușoarele cearcăne, deoarece noaptea trecută a fost ceva mai lungă decât ne așteptam? Cu toate acestea, orice dermatolog ar fi de acord: ridurile sunt prevenite la acea vârstă și, în acest proces, un ser precum Advanced Night Repair va fi cel mai bun aliat al nostru.

Estée Lauder, primul brand care a descoperit că pielea noastră se regenerează noaptea, a revoluționat din nou produsele cosmetice cu noua sa tehnologie. Și pentru aceasta s-a bazat pe ultimele progrese în epigenetică, un domeniu științific care a devenit foarte popular în sectorul cosmetic atunci când a descoperit că îmbătrânirea pielii noastre nu este doar o problemă genetică, ci că răspunde la factori externi sau, în alte cuvinte, că alterarea epigenetică a pielii poate avea un efect mare asupra întineririi acesteia. Iată cum noul Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery a văzut lumina, un elixir ușor al tinereții care pătrunde rapid și profund în piele, astfel încât să putem arăta o față fermă și luminoasă pentru mai mult timp.

Este Lauder de la Emag vezi ofertele

Deoarece serul Estée Lauder este o odă a științei în toate modurile: de la sticla sa specială, un tribut adus medicilor antici și care înlocuiește plasticul cu sticla pentru a fi mai durabil, până la formula sa revoluționară. Secretul său stă într-o tehnologie inovatoare numită ChronoluxTM Power Signal care, în afară de această nomenclatură științifică complexă, este formulată cu ingrediente naturale și reface pielea mai eficient ca niciodată, promovând reînnoirea naturală a celulelor și producerea de colagen.

Acest ser nu este doar produsul numărul unu al Estée Lauder, ci este, de asemenea, o etapă importantă în aplicarea celei mai noi tehnologii din industria cosmetică. Rezultatul cercetărilor legate de somn, reparații nocturne și îmbătrânirea pielii. Ultima sa versiune Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II , combină cea mai recentă tehnologie cu puterea acidului hialuronic, magnetul umezelii. Ceea ce se traduce printr-o formulă capabilă să neutralizeze până la 90% din radicalii liberi și să combată aspectele vizibile ale îmbătrânirii și ale pielii uscate. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că a devenit cel mai bine vândut produs cosmetic al Estée Lauder și cadoul de frumusețe cu care vei avea întotdeauna dreptate.

Este Lauder - oferte online, Emag


Totul a început acum câțiva ani. În acest timp, oamenii de știință ai mărcii au identificat o moleculă de micro-semnalizare esențială pentru repararea pielii. Această mică particulă ajută pielea să crească producția de celule noi și colagen, însă numărul acestora scade odată cu îmbătrânirea. Serul de recuperare multiplă sincronizată Advanced Night Repair include un activator de celule - un amestec de drojdie, peptidă și ingrediente derivate din plante.

O singură picătură este suficientă pentru a evita regretele viitoare. Îl puteți aplica direct pe piele - dozatorul său curbat vă împiedică să irosiți produsul - sau pe palma mâinii, masând fața și gâtul pentru a facilita absorbția acestuia. Întotdeauna de la centru spre exterior. Un gest simplu care garantează pielea hidratată și protejată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod