Se poarta culorile vibrante pentru unghii

Pentru ca o femeie sa straluceasca din varful capului pana in varful degetelor nu este suficient ca tenul ei sa straluceasca, corpul sa fie impecabil sculptat, parul tuns dupa ultimele tendinte, iar hainele sa fie alese conform ultimelor tendinte in moda.
Pentru ca o femeie sa straluceasca din varful capului pana in varful degetelor nu este suficient ca tenul ei sa straluceasca, corpul sa fie impecabil sculptat, parul tuns dupa ultimele tendinte, iar hainele sa fie alese conform ultimelor tendinte in moda. Mainile sunt cele care exprima mai mult ca orice starea de spirit si personalitatea unei femei, iar neglijarea acestora poate dezechilibra intregul ansamblu, bine construit, al imaginii.

Se poarta forma patrata, cu marginile rotunjite


Pe podiumurile de la Paris, Milano, New York, Londra designerii nu prezinta doar ultimele tendinte ale modei, ei se ingrijesc de fiecare element care va constitui in final imaginea pe care o vor propune pentru anul in curs. Un astfel de element sunt unghiile, forma si culoarea lor.

In 2008 unghiile tale au fost patrate, acum se reintorc la forma lor naturala, stilistii preferand pentru unghii forma patrata cu marginile rotunjite care urmeaza linia naturala de crestere a unghiilor.
Iar lungimea este medie, putin trecuta de varful degetelor, eleganta si feminina. Daca vrei sa depasesti aceasta lungime sau sa o scurtezi, fii foarte atenta la culorile alese. Pentru ca in final, la asta se rezuma unghiile: la culoare.

Nuantele metalice, in tendinte


Podiumurile de moda, pentru 2009, au adus in fata culori bogate, stralucitoare care merg pana la extreme. Culorile din acest sezon se potrivesc unei femei elegante, glamorous care nu se sfieste sa isi asume riscuri.  
Cel mai in voga look pentru sezonul actual sunt nuantele metalice – argintiu, bronz si auriu - pline de particule care imprastie lumina in toate directiile.
In plus, sunt un mod amuzant de a adauga extra stralucire sarbatorilor de iarna.

Daca nu indraznesti sa dai o avere pe bijuterii cu rubine, safire si smaralde, poarta-le pe degete. Nuantele de rubiniu, safir si smarald sunt extrem de elegante, mai ales daca sunt alese cu un ton mai inchis.
Tonurile inchise au dominat podiumurile: nuantele de albastru inchis, rosurile aprinse si intunecate, griurile si nuantele carbonifere, cupru, nuantele bogate de ciocolatiu, nuantele visinii, lavanda.

Ce au in comun toate aceste nuante?
Culoarea inchisa. Negrul este foarte trendy, fie ca il purtati simplu (caz in care trebuie sa fiti foarte atente la lungimea unghiilor), fie ca sunt nuante inchise de albastru, rosu sau mov sau adaugati negru in culorile voastre preferate.
Negrul este pe cat de funky, pe atat de chic.
Daca esti o fire clasica, opteaza pentru nuantele nude, dar cu un finisaj mat – alegerea perfecta atat pentru zi, cat si pentru seara, pentru un aspect curat, natural si deopotriva elegant.

Bineinteles, clasicul rosu cu nuante albastrii si finisaj mat nu se demodeaza niciodata!

Atentie! Culorile vibreaza pe unghiile tale doar daca mainile si unghiile sunt perfect ingrijite, fara cuticule uscate sau rupte din carne, fara unghii sparte, fara pete pe maini. Mainile trebuie sa fie moi, tinere, luminoase pentru a pune in evidenta culorile!

Cele mai noi culori si cele mai stralucitoare nuante vor fi prezente la NailExpo, 5-7 decembrie, la Palatul Copiilor, Bucuresti.
Vino sa descoperi universul nails!
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra pe 9 Aug 2011, 16:01
    sparitual

    pe cand un articol despre lacurile vegane de la SPARITUAL? sunt foarte apreciate de consumatoare dar nu le-am regasit in articolele de pe eva.ro :( as dori sa aflu mai multe detalii despre ele intrucat am auzit numai de bine insa nu am gasit ff multe informatii despre ele pe internet.multumesc!

    0
    0

  • elena pe 8 Aug 2011, 16:42
    unghii false

    Tipsurile sunt recomandate persoanelor care sunt la inceput, pentru ca sunt mai usor de aplicat fata de sablon. Acum depinde de fiecare, in functie de cum invata si cum se obisnuieste sa lucreze. Eu va recomand sa folositi produse profesionale si sa invatati foarte bine tehnica de lucru, pentru ca unghiile sa nu aiba de suferit. Eu personal lucrez cu Nail Creation, pentru ca la ei am gasit nu numai produse foarte bune ci si suport tehnic foarte bun. Fac si cursuri de unghii false cu diplome de la Ministerul Muncii si te invata de la zero, absolut toti pasii de lucru. Daca va intereseaza intrati si voi pe www.unghiifalse.ro. Toata luna august 2011 au 20% reducere la geluri!

    0
    0

  • silvia pe 24 Iun 2011, 14:53
    culoarea unghiilor?

    Buna ziua, as dori sa stiu daca culoarea manichiurii si pediuchirii trebuie sa fie aceeasi , sau se poarta culori/tonalitati diferite, si daca este posibil sa-mi ziceti cum este mai bine de asortat? multumesc anticipat.

    1
    0

  • Lacramioara pe 5 Ian 2011, 15:10
    Unghii

    Buna ziua,as dori sa stiu daca egzista o metoda de prelungire cu gel la unghii e foarte greu de aplicat sablonu si nu reusesc defiecare data .Multumesc ,astept raspuns.

    0
    0

  • micutzumicutzu72 pe 14 Ian 2010, 09:40
    unghiile din gel sau tipsuri?

    Buna ziua, as dori sa stiu care sunt ma practice: unghiile din gel sau tipsurile. Va multumesc, astept raspunsul celor care stiu mai multe.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod