Remedii pentru varfuri despicate

Remedii naturale pentru vârfuri despicate. Află cum să repari părul degradat!

Femeie cu parul lung

Uleiul de cocos pentru vârfuri despicate

Uscarea părului este un alt motiv pentru care vârfurile tale s-ar putea despica mult prea ușor. Atunci când este deshidratat, părul își pierde elasticitatea și devine casant, ceea ce înseamnă că se rupe și se degradează ușor. Un remediu excelent pentru părul uscat excesiv este uleiul de cocos. Inclus în diverse combinații de măști pentru păr, acesta are capacitatea de a hidrata intens părul și de a-i reda suplețea. Folosește două linguri cu ulei de cocos pe care să le amesteci cu unul sau două gălbenușuri de ou.
Aplică masca pe păr, de la rădăcină și până la vârfuri, las-o să acționeze timp de o oră, apoi spală-te. Poți aplica uleiul de cocos pe păr și simplu, după baie, în cantitate foarte mică, pentru a bloca apa în interiorul fibrei capilare și pentru a proteja vârfurile.

Hena neutră pentru vârfuri despicate

Hena este un extract obținut din planta cu același nume. Este folosită pentru a colora părul fără a-i afecta structura așa cum se întâmplă în cazul folosirii vopselelor cosmetice.
Dar hena poate fi folosită și pentru a fortifia părul și în special vârfurile degradate. Poți folosi în acest caz hena neutră, care nu conține pigmenți. Aceasta redă strălucirea părului și îl face mai rezistent la rupere, mai ales dacă este folosită cu regularitate. Măștile cu hena neutră nu afectează culoarea părului și aduc beneficii și scalpului, fiind un tratament eficient în tratarea anumitor micoze. Prepară masca de hena neutră urmând indicațiile de pe prospect sau de pe ambalaj și cumpără numai hena 100% naturală, din magazinele pentru produse naturiste.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod