Pe ce zone ale corpului se aplică parfumul

La încheieturile mâinilor şi în spatele coatelor

Şi aceste zone ale braţelor sunt acoperite cu numeroase vase de sânge, tranformându-le în locuri ideale pentru aplicarea parfumului. Pulverizează puţin parfum pe încheieturi, dar şi pe partea interioară a coatelor.

În spatele genunchilor

În zilele călduroase de vară, un parfum proaspăt aplicat în spatele genunchilor îţi va oferi la fiecare mişcare un suflu de prospeţime. Aplică pe aceste zone de fiecare dată când porţi fuste, rochii sau pantaloni scurţi.

În buric

Poate suna neobişnuit, dar acest truc de aplicare a parfumului este foarte cunoscut în special în lumea starurilor de la Hollywood. Potrivit dailymail.co.uk, regretata actriţă Elizabeth Taylor îl folosea frecvent, dezvăluind că tatăl său a fost cel care a învăţat-o să aplice puţin parfum în buric, pentru ca aromele sale preferate să o însoţească toată ziua.

Nu uita că parfumul trebuie să fie discret, de aceea este de preferat să nu aplici o cantitate prea mare, în niciun caz pe toate aceste zone simultan.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook! 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod