„Minutul de aur”, trucul pentru ten perfect recomandat de un dermatolog al vedetelor

„Minutul de aur”, trucul pentru ten perfect recomandat de un dermatolog al vedetelor

Avem de-a face cu atât de multe reguli pentru îngrijirea tenului și sfaturi de tot felul încât ne este foarte dificil să ținem cont de ele sau să le punem în practică. Să nu mai vorbim de faptul că unele dintre ele chiar se contrazic.
Dar atunci când sfaturile vin de la cei mai buni dermatologi din lume și sunt în același timp foarte ușor de pus în practică, nu avem cum să le trecem cu vederea. 

Un exemplu este sfatului unui dermatolog de top, care lucrează cu numeroase staruri de la Hollywood. Trucul împărtășit de medicul dermatolog nu te constă nimic și îl poți pune în practică în mai puțin de un minut. 

Având printre clienți un număr impresionant de celebrități, dermatologul Renee Rouleau știe exact cum să facă tenul să arate impecabil și ce pași sunt necesari pentru ca pacientele sale să aibă o piele perfectă când pășesc pe covorul roșu și nu numai.
 

Citește și: Cum reușește Salma Hayek să aibă tenul perfect la 53 de ani.
5 secrete de frumusețe 


Are peste 30 de ani de experință în domeniu, iar printre starurile care i-au călcat pragul se numără celebrități precum Lili Reinhart, Demi Lovato sau Cindy Crawford. Renee Rouleau oferă numeroase sfaturi prețioase pe blogul său, însă unul dintre ele a atras atenția tuturor pasionatelor de frumusețe, în special pentru că este atât de ușor de pus în practică și are rezultate excelente.



Trucul împărtășit de medicul dermatolog poartă denumirea „Minutul de aur” și se referă la minutul după ce ieși imediat de sub duș.
Specialista explică de ce este atât de important: 

După ce te-ai spălat pe față și ai tamponat cu un prosop, pielea ta este foarte vulnerabilă la apariția deshidratării printr-un proces numit osmoză”, explică Rouleau. „Ai la dispoziție numai 60 de secunde înainte ca deshidratarea prin evaporare să se instaleze”, spune dermatologul.

Aplicând un produs pe piele în această fereastră scurtă de timp vei putea să „sigilezi” apa de la nivelul pielii și să eviți deshidratarea. „Aplică o loțiune tonică care va menține apa în piele, înainte de a aplica un serum sau o cremă hidratantă”, recomandă specialista.

Se pare că starurile care îi urmează sfaturile sunt foarte încântate de rezultat.
Atât Lili Reinhart, cât și Demi Lovato au postat selfie-uri pe Instagram în care se mândresc cu tenul lor perfect, mulțumindu-i lui Rouleau pentru rezultatele impecabile.

Ca să poți pune în practică acest sfat foarte simplu, lasă pe chiuvetă o loțiune tonică pentru ten pe care să o aplici imediat după ce te-ai spălat pe față și te-ai șters cu prosopul. Îți vei aminti să aplici produsul dacă îți este mereu la îndemână și îl vezi de fiecare dată când te speli. În locul unei loțiuni tonice poți aplica apă de trandafiri, care este 100% naturală și conține antioxidanți ce previn îmbătrânirea prematură a pielii.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod