mască de faţă

Mască de față cu miere și vitamina C. De ce este considerată o mască de lux

Dacă îți dorești o experiență ca la spa, dar la tine acasă și mai ieftină, cel mai bun mod de a începe este cu o mască de față cu miere și vitamina C.
Această mască este uimitoare pentru pielea ta, datorită calității umectante a mierii, iar vitamina C îți poate uniformiza pielea. În plus, poți adăuga o cantitate mică de zahăr brun la această rețetă pentru o mască de lux. Iată cum o poți prepara și tu acasă!

Rețetă de mască de față cu miere și vitamina C


Această mască de față cu miere și vitamina C poate ajuta și la vindecarea acneei datorită calităților antibacteriene ale mierii, în timp ce vitamina C ajută la echilibrarea pH-ului pielii. Dacă vrei să reduci și inflamația, poți adăuga puțin ulei esențial de lavandă.

Ingrediente pentru mască de față cu miere și vitamina C


1 linguriță de miere organică
1/2 linguriță de pudră de vitamina C dintr-o sursă naturală
2-3 picături de ulei esențial de levănțică și / sau zahăr brun (suplimente opționale)

Instrucțiuni pentru masca de față


Se amestecă toate ingredientele împreună într-un bol sau chiar în mână, dacă vrei să nu mai murdărești recipiente. Se masează masca pe față, asigurându-te că acoperi toate suprafețele.
Însă este recomandat să nu aplici masca și pe ochi, ci doar în jurul acestora.

Se lasă să acționeze masca timp de cel puțin 5 minute și până la maxim o oră. Se clătește fața la duș, cu apă caldă sau chiar și cu ajutorul unei cârpe. Utilizează după cum este necesar pentru pielea ta.

Dacă folosești în compoziție pulbere de vitamina C în loc de suc de lămâie, poți prepara o cantitate mai mare, pe care să o păstrezi timp de mai multe luni. Înainte de a folosi această mască, este recomandat să faci o curățare facială pentru a elimina orice machiaj rămas sau murdărie.
Această mască este excelentă pentru toate tipurile de piele, dar în special pentru pielea uscată, lăsând-o hidratată și fină.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod