Manichiuri nail art pentru vara 2020. Cele mai frumoase 50 de modele

Așteptăm cu atâta nerăbdare vara încât includem motivele care ne amintesc de ea și în manichiurile nail art pe care le purtăm.
Până la urmă, unghiile colorate intens cu desene simpatice precum felii de pepene, căpșune sau cireșe se potrivesc perfect cu o zi la piscină sau cu vacanța la mare.

Chiar dacă nu știm cu siguranță ce ne așteaptă vara aceasta și dacă vom avea pe deplin liberatatea de a ne bucura de zilele calde în aer liber la fel ca în anii trecuți, un lucru este clar: o manichiură colorată cu motive estivale ne ajută să mai uităm de griji.

Modelele care se poartă vara aceasta sunt cât se poate de variate, însă unele par să fie dominante.
Manichiura franțuzească cu vârfuri colorate în nuanțe intense este unul dintre ele. Fructele de vară desenate pe unghii sunt, de asemenea, un trend important de nail art, la fel și dungile multicolore sau curcubeul inclus în manichiuri.
 

Citește și: Uleiul de argan pentru unghii. Cum să-l folosești 


Un trend care se menține încă din sezonul rece este cel al modelelor animal print, care variază de la clasicul leopard, la stilul zebră sau cow print.

Dacă preferi stilul minimalist, punctele multicolore aplicate pe unghii și liniile în nuanțe neon sunt câteva dintre modelele pe care să le încerci în această vară.
Ca în fiecare sezon cald, motivele florale și botanice nu pot lipsi din manichiurile nail art. De la fructe la frunze și flori exotice, există numeroase modele din care poți alege.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod