Manichiura pentru Revelionul 2019 - 40 de idei

Ai ales ținuta perfectă pentru Revelion, machiajul care ți se potrivește cel mai bine și o coafură spectaculoasă. Dar și manichiura este la fel de importantă.
Descoperă 40 de idei de manichiuri deosebite pentru Revelion din care să te inspiri.

Manichiura cu glitter

Strălucirea este alegerea perfectă pentru noaptea dintre ani. Poți include glitterul în manichiura ta în numerose moduri, de la unghiile acoperite integral cu particule strălucitoare și până la detalii delicate aplicate pe unghiile tale. Atunci când optezi pentru o ojă cu glitter care să-ți acopere integral unghiile, ai grijă să alegi una care conține multe particule strălucitoare, ce oferă o acoperire perfectă. Poți colora toate unghiile cu glitter sau numai una dintre ele.
De asemenea, încearcă manichiura french reinventată, în care să folosești glitterul pentru a pune accent asupra vârfurilor.

Oja cu efect galaxie

Sezonul acesta este în tendințe oja în nuanțe închise, misterioase de bleumarin, indigo sau mov cu particule strălucitoare. Creează efectul unei manichiuri ce pare inspirată de frumusețea unei galaxi. O astfel de manichiură este perfectă pentru petreceri, inclusiv pentru cea din noaptea de Revelion. Este foarte simplu să-ți faci singură această manichiură, dacă alegi oja potrivită.

Roșu elegant

Nuanțele sexy de roșu sunt o opțiune clasică în materie de culori pentru manichiuri elegante. Dacă nu știi ce să alegi, roșul este varianta ideală pentru unghiile tale.
Avantajul este acela că se potrivește oricărei ținute pentru petrecere.
 

Culori închise

Culorile misterioase și sexy precum bleumarin, verde închis, mov, indigo sau burgund sunt alte variante inedite pentru manichiura de Revelion. Le poți purta în variantă simplă, elegantă, dar poți alege și stiluri originale și interesante. De exemplu, poți aplica pe o ojă de culoare închise unele detalii strălucitoare așa cum sunt cristalele sau aplicațiile în nuanțe metalice de auriu, argintiu sau cupru.

Oja în nuanțe metalice

În afara strălucirii pe care o obții folosind glitterul, mai poți realiza o manichiură strălucitoare cu ajutorul ojei metalice. Produsele disponibile în prezent te ajută să creezi o manichiură de-a dreptul spectaculoasă.
Dacă alegi o ojă în nuanțe metalice de calitate bună, vei obține o acoperire perfectă și un efect metalizat care va atrage toate privirile. În afara variantelor obișnuite de auriu, argintiu sau arămiu, ai la dispoziție și tonuri interesante precum auriu rose sau gri metalizat.
 

Nuanțe nude și aplicații strălucitoare

Dacă preferi oja în nuanțe nude, poți transforma o manichiură simplă într-una deosebit de elegantă folosind detaliile deosebite. De exemplu, aplică pe una dintre unghii detalii strălucitoare ce amintesc de bijuterii, fie că optezi pentru cristale, perle sau aplicații din metal.
Vei obține o manichiură ce pare o adevărată bijuterie.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod