Manichiură. Culori la modă în această primăvară

Abundenţa de culori şi forme din anii precedenţi au dus la o explozie diversificată de nuanţe şi stiluri pe unghiile modelelor de pe podiumuri şi în 2014.
Colecţiile de primăvară - vară din acest an au fost atent accesorizate şi puse în valoare de machiaje deosebite şi de manichiuri pe măsură.

Află 7 tendinţe în manichiură pentru acest sezon şi fii în trend cu noile culori şi modele ale primăverii!

1. Modelele simple

Culorile tari se menţin pe aceleaşi poziţii favorite şi în acest an şi sunt îmbogăţite şi evidenţiate de modele contrastante, însă cât mai simple, aşa cum sunt contururile de carouri sau de alte forme geometrice de bază. Acestea pot fi trasate cu ajutorul lacurilor de unghii destinate picturii.

2. Lacurile de unghii personalizate

De multe ori este foarte dificil, dacă nu chiar imposibil, să găseşti nuanţa perfectă de ojă, aşa că nu-ţi rămâne decât să născoceşti singură o culoare deosebită care să ţi se potrivească.
Cum faci acest lucru? Nimic mai simplu! Ai nevoie doar de un recipient, preferabil o sticluţă goală de lac de unghii incolor şi ojele tale preferate, pe care le vei amesteca în sticluţa cea nouă şi vei obţine o culoare originală, pe care cu siguranţă nu o vei mai vedea pe unghiile nimănui.

3. Manichiura french modernă

Uită de french-ul clasic cu dungă albă şi lacuri pastelate, a ieşit din trend de câţiva ani deja. Se poartă manichiura french colorată, însă pe unghii scurte, uşor rotunjite. Pictează-ţi o dungă oblică într-o nuanţă de bleumarin, bordo sau indigo si acoperă apoi întreaga unghie cu un topcoat incolor.
Unghiile tale vor arăta minunat!

4. Semiluna plutitoare

Modelele cu semilună se poartă încă din 2008 şi se menţin în trend şi în acest an, cu mici adaptări. Semiluna lui 2014 este de o culoare deschisă, mată şi este pictată pe o bază naturală, nude sau roz foarte pal. Arată de parcă ar pluti pe unghie şi se bucură de multă popularitate în acest sezon!

5. Modelele tridimensionale

Modelele tridimensionale se poartă şi ele de vreo 3 ani deja, iar formele lor variază de la benzi în culori cromate (argintiu, auriu, bronze) la triunghiuri, cercuri şi carouri în culori pastel. Baza recomandată de stilişti pentru aceste modele este un alb mat semi-transparent.

6.
Modelele cu dungi


Cu ajutorul aceloraşi oje cu pensulă specială pentru pictat pe care le foloseşti la trasarea contururilor geometrice, trasează dungi verticale, orizontale sau oblice pe unghiile tale. Nu este necesar ca acestea să fie prezente sau asemănătoare pe toate unghiile. Trebuie doar să fie subţiri şi în culori contrastante cu bazele pastel pe care le promovează stiliştii.

7. Texturile grafice

Se poartă texturile matifiate şi structurate pe straturi tridimensionale, care dau senzatia unor picturi graffitti. Poţi obţine o astfel de stratificare cu ajutorul unei oje într-o culoare rece, preferabil albastru.
După ce ai aplicat-o uniform pe întreaga suprafaţă a unghiei, foloseşte o unealtă specială pentru manichiură cu ac şi împinge oja, înainte să se usuce, astfel încât să fie denivelată. Las-o să se usuce şi acoper-o cu un topcoat care matifiază
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod