Frumuseţea ta: Cum să-ți faci genele să crească mai mult în cel mai scurt timp

Genele sunt o armă imbatabilă de seducție, însă, la fel ca podoaba capilară, din când în când mai cad, pentru a face loc unor fire noi, mai puternice. Toate femeile își doresc gene mai bogate, mai negre, mai lungi și mai curbate și de aceea apelează la mascara. Dar ce ai spune dacă în curând nu va mai fi nevoie să apelezi la acest artificiu, deoarece genele tale naturale vor arata exact așa cum visezi? Sunt câteva trucuri și soluții care sporesc creșterea genelor și contribuie la îndesirea lor.

1. Răsfață-le cu ulei de măsline

Uleiul de măsline nu mai este un produs de lux, așa că investește și tu într-un astfel de produs, dacă nu ai facut-o deja.
Uleiul de măsline este un elixir al frumuseții și îl poți folosi în zeci de moduri, de la demachiant și loțiune de corp, la ingredient pentru măști faciale și pentru păr.

Trebuie să știi că uleiul de măsline face minuni și pentru gene, mai ales dacă acestea sunt fragile, cad frecvent în timp ce te dai cu mascara sau cad atunci când te demachiezi. Seara, după ce scapi de tot machiajul ochilor, toarnă câteva picături de ulei de măsline pe un disc demachiant și presează-l ușor pe gene, astfel încât firele să absoarbă acizii grași esențiali și vitaminele.

După o cură de o săptămână, vei observa și primele rezultate: genele cresc mai repede, sunt mai dese și mai puternice.

Tips: uleiul de măsline poate fi înlocuit cu ulei de ricin.

2.
Nu le agresa la demachiere


Genele sunt foarte delicate, prin urmare trebuie să le îngrijești cu atenție și blândețe. Evită să le agresezi în timpul demachierii și să le freci cu discul demachiant, întrucât le slăbești rezistența și le grăbești căderea. Pentru a stimula creșterea firelor de păr și a curăța eficient machiajul, așază discul demachiant pe ochi, apoi folosește o mișcare de sus în jos pentru a înlătura mascara si fardul. Probabil îți va lua mai mult timp, dar genele tale îți vor fi recunoscătoare.

3. Hrănește-le cu biotină

Biotina sau vitamina h este o substanță hidrolosubilă care accelerează creșterea părului și ajută la întărirea firelor de păr.
Deficiența de biotină în organism face ca genele și chiar podoaba capilară să fie foarte fragile. Poți suplimenta aportul de biotină consumand ficăței, somon, banane, gălbenuș de ou, leguminoase, ciuperci, sardine și morcovi, printre altele.

4. Folosește seruri speciale pentru gene

În farmacii există o gamă variată de seruri care fortifică genele și le ajută să crească mai repede. Serurile speciale pentru gene sunt disponibile în două variante: fie doar pentru gene, fie pentru gene și ochi. Primele sunt ambalate, de obicei, in tuburi asemănătoare celor de mascara și au o perie aproape identică.

Serurile pentru gene și ochi au în schimb mai multe beneficii: îți sporesc creșterea firelor, te ajută să ai gene mai dese, dar în același timp au o acțiune antirid și conferă luminozitate ochilor.

5.
Lasă-le să respire


Purtarea zilnică a mascarei pe gene încetinește regenerarea și creșterea unor fire noi, de aceea, o soluție ar fi să lași genele să respire. Demachiază-te când ajungi acasă, iar dacă nu ai neapărat nevoie de makeup, renunță la el. De asemenea, ai grijă la cleștele pentru gene și la genele false de proastă calitate, deoarece pot smulge firele
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lu pe 9 Dec 2013, 20:30
    tratament gene

    Uleiul de masline si uleiul de ricin sunt inutile!!

    2
    0

  • jlvera pe 9 Dec 2013, 15:42
    vax

    as spune ca aia din poza are niste pene mari cat toate zilele in loc de gene. parul nu creste la comanda.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod