Frumuseţea ta: 40 de modele de primăvară pentru unghiile tale

Nuanţele pastelate sunt vedetele acestui sezon, iar albul mat nu trebuie să lipsească din trusa ta de lacuri de unghii primăvara asta. Oja pastelată roz, bleu, turcoaz, galben, mov, verde sau oranj este baza perfectă pentru desenele tale pe unghii.

Manichiura în stilul "moon", cu ovalul de la baza unghiei colorat într-o nuanţă diferită, este unul dintre trendurile pe care să le încerci primăvara aceasta.

Desenele cu motive florale în aceleaşi nuanţe pastelate reprezintă de asemenea foarte bine primăvară.
Iar dacă nu te pricepi prea bine la desen, şabloanele pentru nail-art te vor ajuta să realizezi modele impresionante dintr-o singură mişcare. Le găseşti în magazinele de specialitate sau în saloanele de cosmetică.


Combină pasteluri cu glitterul în desenele tale pe unghii pentru o manichiură glamour. Încearcă french manicure cu vârfurile unghiilor învelite în sclipici dens. Rezultatul va fi cu adevărat special!

Iată 40 de idei pentru unghiile tale din care să te inspiri în această primăvară:
1 din 44

MAI MULT DESPRE: primavara, frumusete, unghii, manichiura, modele
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andra90 pe 18 Feb 2014, 16:38
    Ce tare

    De ce este atat de aiurea sa fi ingrijita ca femeie si de ce gata esti etichetata ca pipita daca esti sexy,ingrijita si frumoasa mereu? Nu mi se pare deloc aiurea sa ai o manichiura unica si frumoasa mereu,se poate gati si face curatenie si cu unghii frumoase.In ziua de astazi gasesti oja semipermanenta foarte rezistenta la apa si deterhenti iar pt.spalat haine exista masina de spalat ca nu esti la tara sa freci cu sapunul de rufe toate hainele saptamanal.Daca nu esti o femeie gospodina,ingrijita dar si unica in aceelasi timp desii este greu,risti sa iti pierzi barbatul in timp pt.alta ingrijita si atragatoare.O femeie trebuie sa fie mereu epilata,nu cu blana de 2m pe picioare si stuf la fund,curata si parfumata chiar daca a gatit,nu sa miroasa a ceapa prajita si transpiratie,sa arate bine si nu ca tancurile pline de celulita si cu shaorma in dinti toata ziua,parul sa fie pieptanat sau prins intro codita simpla si vopsit daca ai fire albe fiindca asa arata ingrijit,sa te imbraci frumos dupa posibilitati si nu ca o taranca iesita sa duca gunoiul.Deci in concluzie daca o femeie este ingrijita si frumoasa,nu inseamna ca esti o putoare si pitipoanca,ci o femeie care se iubeste si isi tine barbatul mereu cu ochii doar pt.ea.Daca nu te ingrijesti si esti buna doar pt.sclavit in casa zilnic si trantit doar copii si puti a toate mancarurile posibile fara sa iti pese,atunci pregatestete sa fi inselata toata casnicia ca si-asa uneori si frumoasa si urata tot risti sa fi inselata de barbatii astia dar macar sa fi frumoasa pt.tine. Deci in concluzie o manichiura frumoasa si unica nu te face putoare si pitipoanca cu credeti voi,ci o femeie ingrijita si frumoasa care nu e obligatoriu sa nu faca nimic in casa.

    6
    1

  • adventure pe 17 Feb 2014, 13:09
    ...si penibil

    un barbat care eticheteaza activitatile cultural-gospodaresti ale cetatzencelor dupa nivelul de imaginatie al manichiuristei. Stimate domn, dvs barbatii va considerati uneori teribil de superiori fiindca nu sunteti obligati de cutumele sociale sa iesiti din casa cu hainele, coafura, manichiura, machiajul impecabile. Din contra, masculinitatea va da un dreptul suveran la parturi, ragaieli si sex cu sosetele in picioare. Pt stiinta dvs., aflati ca pe femei le cam doare preaepilatul dos de pararea barbatilor in ce priveste rasfaturile specific feminine. Iar pt cultura dvs. generala, o manichiura cu floricele dureaza tot atat cat una simpla. De restul timpului, doamna dvs se poate ocupa cu constiinta impacata de citit, gatit, curatenie si ridicat osanale stapanului casei.

    12
    0

  • bob pe 14 Feb 2014, 08:13
    jalnic

    V-a trecut prin minte o clipa,dragi pipitze cu asemenea unghii (ce spun clar cum stati cu cititul,gatitul,curatenia..)ce parere au barbatii ?! (nu hahalerele ce stau 2 ore la o cafea in Dorobanti ) Vorbim despre barbati ce muncesc,ce au idealuri,ce-si doresc femei la fel,de cariera,si 'de casa',nu expozitii ambulante de unghii ,extensii si gene false....

    5
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod