Frumuseţe. Peelingul cu diamante, secretul unui ten fără riduri



Procesul de îmbătrânire, de asemenea, aduce schimbări în straturile dermice şi subcutanate. Producţia de elastina şi colagen încetineşte, ceea ce face derma mai puţin rezistent şi elastic. În acelaşi timp celulele de grăsime din stratul subcutanat sunt mai puţine şi mai mici, oferind mai puţin sprijin pentru straturile superioare. De aceea, pielea de pe fata începe să se deformeze şi să prezinte riduri”, spune domnul doctor Laurenţiu Vlădău, Specialist în Dermatologie şi Venerologie în cadrul clinicii Hebra Dermatologie.

Cum se desfăşoară peelingul cu diamante

Peelingul cu diamante reprezintă o exfoliere de profunzime şi agresivitate variată, dirijată în funcţie de particularităţile tenului pacientului. „Procedura se realizează cu ajutorul unei piese de mâna care exercita o presiune negativă la nivelul pielii care este “micro-bombardată” de cristale sau diamante de dimensiuni microscopice.

Ca urmare, celulele moarte de pe suprafaţa pielii sau “corneocitele” sunt detaşate, iar odată cu aceste celule de suprafaţă sunt eliminate şi particule străine pielii, excesul de creme, grăsimile care blochează porii şi aderă de celulele stratului de suprafaţă a pielii şi o împiedică să se refacă uniform. Rezultatul unei singure şedinţe este o curăţare profundă, iar consecinţa şedinţelor repetate este o stimulare a ciclului de înnoire natural al pielii care continuă să funcţioneze fără a fi “blocat” de mesaje negative de la suprafaţa încărcată cu diverse impurităţi şi celule moarte”, adaugă domnul doctor Laurenţiu Vlădău, Specialist în Dermatologie şi Venerologie în cadrul clinicii Hebra Dermatologie.

Nu în ultimul rând, pe lângă îmbunătăţirea aspectului pielii, microdermabraziunea face, de asemenea, mai uşor pentru produsele de îngrijire să pătrundă în straturile profunde ale pielii şi ajuta la construirea de colagen, care conferă acesteia aspectul tânăr, luminos.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod