Frumuseţe. Cum te ajută capsulele cu acid hialuronic să ai un ten impecabil

Cremele obişnuite nu mai reuşesc să hidrateze tenul în profunzime şi încep să se vadă semnele trecerii timpului, ale efectelor nocive ale soarelui, ale fluctuaţiilor în greutate sau ale geneticii?
Înseamnă că trebuie să te orientezi către produse de îngrijire care conţin ingrediente active şi au în compoziţie acid hialuronic compensator, având particule extrem de mici (când nu sunt în contact cu umiditatea). Graţie dimensiunii lor, se pot fixa în profunzimea ridurilor, absorbind umiditatea şi diminuând ridurile.

Ştiaţi că acidul hialuronic a fost descoperit pentru prima dată în 1934, dar a fost folosit abia în 1980? Prima sa utilizare practică a fost un gel injectabil în mai multe operaţii chirurgicale la ochi.

Capsulele de terapie cu acid hialuronic pur

Cum se aplică:

Se deschide capsula, învârtind extremitatea, se scoate conţinutul în mână presând uşor, se aplică pe o piele curată, faţă, gât şi decolteu.
Pentru un rezultat mai spectaculos adaugaţi o altă capsulă insistând pe riduri şi masând uşor până produsul intră complet în piele. 

Crema antirid cu acid hialuronic 

Cum se aplică:

Se aplică o cantitate de cremă de mărimea unei alune pe faţă, gât şi decolteu dimineaţa şi seara, după demachiere şi după aplicarea unui produs de îngrijire a ochilor adecvat.

”Principala cauză a îmbătrânirii pielii este deshidratarea fiziologică, iar acest fenomen se produce în mod firesc din cauza faptului că pe masură ce înaintăm în vârstă, corpul sintetizează cantităţi mai mici de acid hialuronic, dar ţi de colagen, elastină şi reticulină, fibroblastele care susţin pielea şi asigură fermitatea ţesutului epitelial.
Acidul hialuronic aflat în spaţiile dintre acestea asigură hidratarea celulară şi, implicit, aspectul luminos, odihnit şi tânăr al pielii. Nu întâmplător este din ce în mai des folosit pentru remodelarea trăsăturilor buzelor şi “ştergerea” ridurilor. Spre deosebire de acidul hialuronic injectabil, care trebuie administrat o data la 6 luni, produsele cosmetice pe bază de acid hialuronic oferă un aport constant de substanţă necesară pentru menţinerea structurilor pielii.
Rezultatele vizibile pe termen lung şi chiar de la primele utilizări ajută la evitarea apelării la chirurgia estetică şi la a dobândi acea tinereţe fără bătrâneţe pe care şi-o doreşte toată lumea"
, susţine Luminiţa Tătaru, cosmeticiană în cadrul Tantzi Hair Studio care recomandă gama Hydro Active de la DR. GRANDEL Kosmetik.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod