Frumuseţe: 5 remedii pentru tenul obosit. Ce te ajută să-i redai strălucirea

Orele preţioase de somn pierdute, consumul de alcool şi alimente grele îşi pun imediat amprenta asupra tenului tău.
Descoperă câteva trucuri care te vor ajuta să-i restaurezi prospeţimea pielii tale:
 

Exfoliere

Primul pas pentru un ten luminos este exfolierea. Foloseşte o perie pentru masaj facial sau un scrub natural făcut din zahăr brun sau mălai pentru a îndepărta celulele moarte şi impurităţile de la suprafaţa pielii. În acest fel tenul tău va fi mai curat, iar substanţele active din creme şi măşti vor putea penetra şi hrăni straturile profunde ale pielii.

Tratament cu gheaţă

Temperatura scăzută constribuie la stimularea circulaţiei sanguine şi la eliminarea aspectului de faţă umflată. Foloseşte un cub de gheaţă cu care să-ţi masezi delicat întreaga faţă, insistând asupra zonei ochilor.

Masaj facial

Sarea, alcoolul şi oboseala provoacă acumularea de toxine în organism, inclusiv la nivelul feţei, sub forma pungilor de sub ochi şi a aspectului de faţă umflată. Foloseşte o rolă pentru masaj facial pentru a stimula circulaţia sanguină, care va aduce oxigen în ţesuturi şi va accelera eliminarea toxinelor.
Aplică un ulei sau un ser pentru ten şi masează apoi delicat cu rola. 

Tratament pentru ochi

Ochii exprimă cel mai puternic oboseala. Pe lângă cearcăne şi pungi, capilarele subţiri de pe globul ocular se inflamează şi devin mult mai vizibile. Ceaiul verde are un efect astringent, antioxidant şi contribuie la contractarea acestor mici vase capilare care dau un efect de ochi împăienjeniţi. Umezeşte cu apă călduţă două plicuri de ceai verde, lasă-le la răcit în frigider, apoi aplică-le pe ochi şi lasă-le timp de câteva minute.

Mască cu miere şi lămâie

Atât mierea, cât şi lămâia au un puternic efect nutritiv pentru pielea ta. Amestecă o linguriţă de miere cu câteva picături de zeamă de lămâie şi aplică apoi pe faţă.
Lasă masca să acţioneze timp de zece minute, apoi clăteşte-te cu apă călduţă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod