Frumuseţe. 4 tratamente revoluţionare care elimină celulita. Încearcă-le!



Masajul transdermic anticelulitic
Masajul anticelulitic este recunoscut pentru rezultatele sale excelente, dar de cele mai multe ori este dureros şi poate leza pielea. Dar o nouă tehnologie promite să realizeze un masaj în profunzime, fără să afecteze pielea. Este vorba de masajul transdermic anticelulitc, realizat cu un aparat special. Acesta are un capăt cu role mobile ce realizează mişcari succesive de rulare cu flux constant şi continuu. Astfel se dezvoltă o forţa suficientă pentru a dezintegra grăsimile subcutanate, fără a afecta negativ straturile superioare ale epidermei.
Tratează toate formele şi stadiile de celulită (inclusiv gradul IV – cel mai dificil de eliminat) şi previne reapariţia în timp a celulitei.

Electrostimularea musculară
Tratamentul prin electrostimulare reprezintă o procedură prin care 24 de electrozi sunt aplicaţi pe diferite zone de tratament, în funcţie de necesităţi,  stimulând astfel muşchii şi făcându-i să lucreze. Această stimulare provoacă o cerere uriaşă de energie în muşchi. Pentru a satisface această cerere, muşchii utilizează ca sursă de energie grăsimile din împrejurimi, arzându-le în acelaşi fel în care se ard în timpul unor exerciţii obişnuite.
Celulele adipoase sunt "topite", iar aspectul de coajă de portocală este eliminat. Sunt necesare până la 12 sedinţe de electrostimulare pentru tonifierea muşchilor şi estomparea celulitei.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod