Frumuseţe. 20 de nuanţe nude de ojă pe care să le porţi primăvara aceasta

Pe lângă tonurile clasice de crem, bej şi piersică, încearcă în sezonul acesta variante foarte pale şi pastelate de lavandă, bleu, trandafiriu sau lila.
Chiar dacă este aparent simplă, aplicarea ojei nude trebuie să urmeze câteva etape pentru ca rezultatul să fie unul perfect.
 
O problemă a nuanţelor nude opace este formarea liniilor inestetice în momentul aplicării. Pentru a le evita, foloseşte o bază pentru ojă, care asigură aplicarea uniformă şi aderenţă maximă. După ce ai aplicat oja colorată, foloseşte un topcoat pentru strălucire.

Un alt truc, dezvăluit celor de la Vogue de manichiurista Michelle Saunders, este folosirea bazei pentru ojă pe post de topcoat.
Nuanţarea delicată a bazei pune foarte bine în valoare orice ojă nude. "Este ca şi cum ai adăuga filtrul Valencia pe Instagram. Face orice culoare să arate mai bine", spune despre acest truc specialista care s-a ocupat de manichiurile modelelor ce au defilat pentru colecţia de primăvară-vară 2015 a casei de modă Alexander Wang. 

Un alt trend pentru acest sezon în ceea ce priveşte nuanţele nude este oja mată. Această tendinţă a putut fi observată în cadrul prezentărilor Victoria Beckham, Donna Karan sau Michael Kors pentru acest sezon.
 
Tot ce trebuie să faci este să investeşti într-un topcoat pentru matifiere, precum OPI Matte Nail Envy , Orly Matte Top Coat sau ProNails Matt Touch, care te ajută să transformi instant orice ojă într-una mată. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod