Forma unghiilor

Forma unghiilor în 2016: află care sunt tendințele

Unghii drepte
Forma dreaptă scurtă

Unghiile scurte, cu vârful perfect drept au devenit un simbol al unei manichiuri simple și rafinate. Această formă se menține deja de mulți ani în tendințe, tocmai pentru că arată excelent indiferent de forma naturală a unghiilor.
 

Unghii stiletto
Forma stiletto

Este vorba despre unghiile lungi și cu vârful foarte ascuțit și subțire. Această formă ți se potrivește dacă ești îndrăzneață și vrei să ieși în evidență, pentru că unghiile tale cu siguranță nu vor trece neobservate.
Nu est un stil foarte comod pentru că unghiile vor fi de-a dreptul periculoase! De asemenea, vârfurile subțiri au tendința de a se rupe foarte ușor. Tocmai de aceea este dificil de obținut o astfel de formă pe unghiile naturale.
 

Unghii migdala

Forma migdală

Acest stil devine tot mai popular pe zi ce trece pentru că este vorba de o o formă ușor de realizat atât pe unghiile false, cât și pe cele naturale. Arată foarte bine atunci când ai unghiile lungi și este o soluție pentru a proteja unghiile naturale de rupere.
Pentru că vârful este mult mai lat comparativ cu stilul stiletto, dar și pentru că nu prezintă colțuri, această formă te ajută să-ți menții unghiile naturale lungi. Nu îți va fi greu să întreții singură această formă.
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod