Efectele lăptişorului de matcă asupra frumuseţii tale. Cum te ajută?

Acest produs apicol este considerat un adevărat elixir al tinereţii, frumuseţii şi sănătăţii oferit de natură.

Studiile ample desfăşurate de-a lungul timpului au demonstrat calităţile extraordinare ale lăptişorului de matcă. Conţine cantităţi impresionante de vitamine, minerale şi aminoacizi.

Lăptişorul de matcă este produs de glandele albinelor tinere şi este menit să hrănească larvele în primele trei zile de viaţă.

Matca este singura care consumă toată viaţa acest lăptişor, iar durata sa de viaţă este de aproximativ cinci ani, de până la 40 de ori mai mare decât a albinelor.

Acest fapt confirmă proprietăţile neobişnuite ale lăptişorului.

Iată ce efecte poate avea lăptişorul de matcă asupra frumuseţii:

Antiseptic

Proprietăţile sale puternic antiseptice îl transformă într-un aliat important în lupta împotriva acneei. Distruge bacteriile de la nivelul pielii care pot pătrunde în interiorul porilor, cauzând apariţia coşurilor.

Cicatrizant

Lăptişorul de matcă accelerează vindecarea leziunilor de la nivelul pielii, fiind soluţia perfectă pentru tenurile iritate, afectate de roşeaţă, alergii, arsuri solare sau acenee.

Nutritiv

Una dintre cele mai concentrate substanţe naturale, o singură picătură poate conţine cantităţi impresionante de vitamine (majoritatea celor din grupul B), minerale şi aminoacizi esenţiali, lăptişorul de matcă este o sursă excelentă de nutrienţi pentru tenul tău.

Antirid

Pentru că stimulează producţia de colagen, substanţă care oferă elasticitate pielii, lăptişorul de matcă are şi efect antirid. Odată cu înaintarea în vârstă, producţia de colagen scade, tenul tău având nevoie de susţinere din exterior, dar şi din interior, prin intermediul alimentaţiei, pentru a-şi menţine supleţea.

Poţi folosi lăptişorul de matcă crud (neprocesat) ca supliment alimentar, dar şi pe post de loţiune pentru pielea ta, aplicat în fiecare seară, înainte de culcare.

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod