Draga mea, nu uita de tine!

Știu, ai responsabilități, ești zilnic ocupată, ai multe de făcut și fiecare zi e o nouă provocare. Îți scriu pentru că știu că timpul tău e mereu calculat și nu ai timp de pierdut cu nimic.
E iarnă, e luna cadourilor, e final de an și parcă toate se adună pe ultima sută de metri. Îți scriu ca să-ți reamintesc că, în toată această cursă în care alergi zilnic, trebuie să ai grijă de tine.

Alege-ți aliați puternici!

Am să-ți povestesc despre dr. organic și produsele care ar trebui să formeze ”armata” de îngrijire a oricărei femei. Am să-ți vorbesc despre gama de produse cu ulei de cânepă: cremă 24h de față, ser intensiv pentru ochi, tratament intensiv pentru de mâini și unghii, loțiune de corp, șampon și balsam 2 în 1 și  deodorant, pe care le-am descoperit cu ceva timp în urmă.



Știai că uleiul de cânepă este, într-un fel, magic? Nu exagerez, nu folosesc cuvinte mari fără motiv. Uleiul de cânepă este unul dintre cele mai sănătoase uleiuri naturale pentru că are în compoziţie cei trei acizi graşi esențiali: Omega 9, Omega 6 şi Omega 3 și este singurul ulei care are Omega 6 şi Omega 3 în raportul magic de 3:1, acesta fiind raportul optim stabilit de medici.

De ce îți spun toate aceste lucruri și cu ce îți pot fi ele de ajutor?

Pentru că toate produsele despre care ți-am povestit mai sus au la bază uleiul de cânepă. Crema de față 24H îi oferă tenului tău îngrijirea de care are nevoie și, foarte important, protecția. În anotimpul rece, tenul tău este și el supus încercărilor și are nevoie de atenție sporită. Crema de față dr organic cu ulei de cânepă oferă protecție, hidratare, revitalizare, iar uleiul de cânepă face minuni pe un ten acneic.


Serul intensiv pentru ochi se ține de cuvânt. Spun asta pentru că, atunci când am început eu să-l folosesc, am citit ambalajul. Îmi promitea că pot arăta cu șase ani mai tânără după numai patru săptămâni. Și s-a ținut de cuvânt. Pielea din jurul ochilor și-a revenit acum. Micile riduri, chiar și în stadiu incipient, pe care le tot țineam sub observație, acum nu se mai văd. 



Și părul, ca și tenul, trece prin multe în anotimpul rece. Temperaturile scăzute îl fac să-și piardă rezistența și strălucirea. Șamponul 2 în 1 cu balsam este aliatul tău numărul 1 pentru un păr frumos, sănătos, strălucitor, ușor de pieptănat, care să nu se electrizeze de la căciulă/pălărie/glugă/șal și alte materiale cu care întră în contact în sezonul în care trebuie să ne îmbrăcăm gros.



Loțiunea de corp, pe lângă proprietățile ei care ajută pielea să-și mențină elasticitatea, o hidratează și o revitalizează, este ca un basm. Acum este momentul în care trebuie să îți spun că produsele dr. organic, care conțin minimum 70% ingrediente organice, nu au ingrediente chimice controversate, precum parabeni, sulfați sau parfum, nu au conservanți nocivi, ingrediente modificate genetic sau uleiuri minerale, au ceva special. Acest ceva special care îți poate încărca bateriile după o zi grea, care te învăluie cu stare de bine, de liniște. Vei descoperi asta, cel mai probabil, ca și mine, după duș, când vei folosi loțiunea de corp, deodorantul și crema de mâini. Ai să înțelegi ce spun după ce le vei încerca. Există mireasma aceea pe care nu aș putea să ți-o descriu în cuvinte și pe care nu ai înțelege-o decât dacă o vei ”purta”.

Știu că ești mereu ocupată și cu timpul calculat, dar nu uita de tine! Oprește-te la o farmacie Sensiblu și întreabă despre produsele dr. organic cu ulei de cânepă. Vor avea grijă de tine, crede-mă!

Cu drag,
O femeie fericită:)

PS: Să mai știi că dr. organic folosește ingrediente organice acreditate si certificate, din întreaga lume, inclusiv: Aloe Vera organic, care înlocuieste mare parte din apa din produsele care nu sunt pe bază pe ulei. În toată gama de produse, se folosesc o varietate de uleiuri, unturi și extracte organice din plante. Emulgatorii, emolienții și substanțele de conservare care sunt admise de Standardul Cosmeticelor Organice sunt de asemenea folosite în mod obișnuit în produsele noastre. Oriunde nu poate fi folosit un ingredient organic, se utilizează o variantă alternativă sustenabilă, care este naturală sau derivată din substanțe naturale.

Produsele Dr.Organic se găsesc exclusiv în farmaciile Sensiblu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod