tratament frumusete

De ce oxigenarea tenului este importantă

Îngrijirea tenului a fost și va fi întotdeauna un subiect de interes pentru că acesta este cartea noastră de vizită. Și cum domeniul frumuseții este într-o dinamică permanentă, aflăm în mod constant despre inovații și descoperiri care fac frumusețea mai ușor de întreținut.

Unul dintre subiectele de interes în acest domeniu este modul în care oxigenul este pe cât de benefic, pe atât de indispensabil pentru ten.

De ce oxigen pentru tenul tău? Oxigenul este indispensabil în metabolismul și respirația intracelulară. Celulele organismului (în cazul pielii fibroblastele) au nevoie de oxigen în cantitate mare pentru a funcționa, a acumula energie, pentru a fi vitale, tonice și pentru o putere de sinteză uriașă a elastinei și colagenului, proteinele care dau elasticitate pielii.

În prezența oxigenului, fibroblastele își măresc activitatea de până la 20 de ori.

Pentru a regla în mod corespunzător nivelul de oxigen, există două variante pentru tenul tău:

• Infuzia din exterior prin aplicarea unui jet de oxygen hyperbaric care se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută 16-18%) în oxigen de puritate 98%. Citește continuarea pe kudika.ro!

kudikaro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod