Cum să-ți faci manichiura de Ziua Îndrăgostiților: 30 de modele din care să te inspiri

Fie că ai adoptat această sărbătoare sau o consideri o zi obișnuită, trebuie să recunoști că Ziua Îndrăgostiților este un pretext numai bun pentru a-ți face o manichiură deosebită.
Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day este o sărbătoare "importată" din Statele Unite ale Americii, fiind sărbătorită în fiecare an pe data de 14 februarie. Inițial o sărbătoare creștină a Sfântului Valentin, aceasta a devenit de-a lungul anilor o zi de celebrare a iubirii în țările catolice. În România, ziua tradițională a îndrăgostiților, cunoscută ca Dragobete, este sărbătorită pe 24 februarie.

Dacă nu vrei să treci cu vederea această sărbătoare a iubirii, fie că o celebrezi pe 14 sau 24 februarie, atunci este o idee bună să-ți faci o manichiură inspirată de atmosfera romantică. 

Modelele simpatice și motivele romantice arată foarte bine pe unghii.
Bineînțeles, inimioarele sunt de nelipsit. Acest simbol semnifică iubirea, cuplul și relațiile amoroase, fiind folosit de sute de ani pentru a reprezenta dragostea. 

Porumbeii sunt un alt simbol simpatic al iubirii, semnificând cuplul. Nu uita nici de Cupidon și săgețile lui, care vor arăta cu siguranță perfect pe unghiile tale. 

În ceea ce privește culorile, rozul și roșul poate că sunt primele opțiuni care îți vin în minte. Dar poți folosi și glitter-ul sau nuanțe în tendințe, cărora să le adaugi unele motive inspirate de această sărbătoare.

Descoperă câteva modele pe care să le încerci.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod