Cum să-ți faci genele să crească mai lungi și mai dese. Sunt eficiente și sigure serumurile?

O mulțime de produse promit să-ți facă genele mai lungi într-un timp scurt, dar au cu adevărat efect? Află care sunt metodele eficiente pentru creșterea genelor.
Unele persoane s-au născut cu gene lungi și frumoase, dar cele mai multe dintre noi căutăm tot felul de remedii pentru a ne face genele să crească. Niciodată nu suntem mulțumite de aspectul genelor noastre pentru că întotdeauna ne dorim mai mult. Dacă te recunoști în descriere, atunci trebuie să știi că există câteva metode de a-ți face genele mai lungi și mai dese. Dar trebuie să fii conștientă de faptul că nimic nu îți poate face genele să arate precum cele false sau aplicațiile de tip fir cu fir. De asemenea, nicio soluție nu le va face să crească peste noapte. 
Pentru a-ți înțelege mai bine genele trebuie să le cunoști ciclul de crește. Există trei etape ale creșterii firelor de păr, indiferent dacă vorbim de părul de pe cap, de pe corp sau de gene și sprâncene. Este vorba despre faza catagenă (în care firele de păr sunt în stare latentă), faza telogenă (care presupune căderea firelor) și faza anagenă (faza de creștere a părului).
Acest lucru înseamnă că dacă durata de viața a unei gene este cuprinsă între patru și 11 luni, genele tale cresc pentru o perioadă de patru până la zece săptămâni din această perioadă. Dar dacă folosești extensii de gene sau dacă genele tale s-au rărit și aștepți să crească, această o perioadă de trei luni ar putea părea o veșnicie.

Serumurile pentru creșterea genelor chiar funcționează?

Există numeroase serumuri în comerț și în farmacii care sunt promovate ca soluții pentru stimularea creșterii genelor. Dar au cu adevărat efect? Un produs comercializat în Statele Unite, numit Latisse, a fost conceput inițial pentru tratarea unei afecțiuni a ochilor numită glaucom (și care este tensiune oculară crescută). Dar cercetătorii care au dezvoltat produsul au observat că acesta are un alt beneficiu secundar: determină creșterea genelor. Acest produs scade durata de creștere a genelor de la trei luni la patru sau șase săptămâni. Dar fără să excludă și alte posibile efecte secundare.
Pe de altă parte, atunci când produsul nu mai este folosit, creșterea rapidă a genelor este întreruptă. Este un produs eliberat pe bază de rețetă și nu este disponibil în țara noastră.
Chiar dacă demonstrează că genele pot crește mai repede cu ajutor din exterior, acest produs nu este recomandat de medici. „Pentru că produsele pentru stimularea creșterii părului influențează ciclurile naturale ale firelor de păr, ar trebui considerate medicamente și ar trebui eliberate pe bază de rețetă”, declară medicul Birnur Aral pentru goodhousekeeping.com.
De exemplu, Latisse este un medicament care interacționează cu alte medicamente pe care le iei și are efecte secundare nedorite, de aceea medicii din Statele Unite nu îl recomandă pentru creșterea genelor. Pe de altă parte, printre efectele sale secundare se numără și schimbarea culorii ochilor din albastru sau verde în căprui, dacă produsul intră în ochi.
În afara acestui medicament care demonstrează că genele pot crește mai repede cu ajutorul unui serum, există și opțiuni mai sigure pentru creșterea genelor.
Este vorba despre serumurile cosmetice, care pot fi cumpărate din farmacii fără rețetă și care nu prezintă efecte secundare atât de serioase.

Sunt sigure serumurile pentru creșterea genelor?

Unele persoane pun creșterea genelor pe seama unor produse pe care le cumpără din farmacii, magazine sau de pe Internet, pentru care nu este necesară rețetă. Dar unele dintre aceste produse conțin ingrediente active similare sau derivate din bimatoprost, același ingredient care determină creșterea genelor în cazul folosirii Latisse.  
Anul trecut, o companie din Statele Unite care comercializa un serum pentru creșterea genelor a fost dată în judecată după ce consumatorii au susținut că pe produsul vândut de companie nu erau specificate efectele secundare ale unui ingredient numit izopropil cloprostenat, un derivat al substanței bimatoprost. Unii consumatori au declarat că s-au confruntat cu schimbări ale culorii irisului, căderea pleoapelor, mâncărimi ale ochilor, decolorarea pleoapei, căderea sau rărirea genelor, sensibilitate la nivelul ochilor, infecții oculare sau scăderea acuității vizuale.
Prin urmare, doar pentru că prietenele tale folosesc un anumit serum pentru creșterea genelor sau pentru că vezi reclame pe internet la astfel de serumuri nu înseamnă neapărat că sunt sigure.
Înainte de folosi orice astfel de produs este recomandat să ceri sfatul medicului oftalmolog.
O variantă mult mai sigură este folosirea produselor pentru întreținerea genelor. Acestea acționează asemenea unui balsam de păr. Nu stimulează neapărat creșterea genelor, dar le fortifică, le hidratează și previn căderea genelor deja existente. Caută produse care conțin peptide, vitamine (printre care și biotină) sau uleiuri naturale, în special ulei de ricin.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod