Ce proprietăți benefice are uleiul de vetrice?

Ai vreun produs albastru în trusa ta de machiaj? Este vorba despre acea nuanță de albastru care pare aproape nefirească la prima vedere.
Mai multe branduri de frumusețe tradiționale au introdus uleiul de vetrice în produsele lor, datorită proprietăților sale de calmare și de îngrijire a pielii.

De ce nu ar trebui să lipsească uleiul de vetrice din trusa ta de make up?


Uleiul de vetrice, cunoscut și sub numele de blue tansy sau ulei de mușețel albastru, are o nuanță albastră care provine de la floare. Acesta este cunoscut în domeniul îngrijirii pielii ca un antiinflamator calmant. Există multe beneficii de aromaterapie care provin de la uleiul de vetrice, deoarece are o aromă caldă de ierburi și este foarte bun pentru calmarea minții și a emoțiilor, precum și a anxietății sau a gândurilor stresante.


Atunci când este utilizat într-un amestec, uleiul de vetrice este excelent pentru hidratarea și tratarea pielii, datorită acțiunilor sale antibacteriene, antifungice și antiinflamatoare, în timp ce pielea uscată, mâncărimile și inflamațiile sunt liniștite. Din acest motiv, este un plus extraordinar pentru un balsam, tratament sau ser de noapte. Acest ulei poate fi folosit ca o soluție antiinflamatoare și calmantă pentru ochii obosiți. Există și unt de corp care conține ulei de vetrice, acesta ajutând la calmarea iritației și inflamației pielii.


Uleiul de vetrice a câștigat popularitate în ultimii ani. Unele femei au probleme cu pielea din cauza stresului, mediului sau excesului de pastile și aleg să folosească produse care conțin ulei de vetrice pentru a-și soluționa problemele.

Tu ai vreun produs de îngrijire a pielii care să conțină ulei de mușețel albastru? Dacă nu, te-ai hotărât vreodată să încerci? S-ar putea ca acesta să te ajute să rezolvi în mod natural problemele de piele cu care te confrunți zi de zi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod